“The Witcher” 3. Sezonuna Yeni İsimler Katılıyor!

15.04.2022 16:18
“The Witcher” 3. Sezonuna Yeni İsimler Katılıyor!

Geçtiğimiz günlerde 3. sezon çekimlerinin başladığını duyuran Netflix dizisi “The Witcher,” yeni sezonda kadrosunu genişletiyor.

Netflix’in en popüler yapımlarından “The Witcher” 3. sezon çekimlerine başladı. Üçüncü sezonda Henry Cavill (Geralt), Freya Allan (Ciri) ve Anya Chalotra (Yennifer) sevilen rollerine geri dönerken, kadroya katılan yeni isimler de var.

Robbie AmellChristelle ElwinHugh Skinner ve Meng’er Zhang sırasıyla Gallatin, Mistle, Prens Radovid ve Milva karakterleriyle dizinin yeni sezonuna dahil olacaklar. Hikayeye eklenecek bu karakterlerin detaylarına göz atmak gerekirse;

Gallatin, Nilfgaard için savaşan Scoia'tael adlı gerilla ordusunun önderi. Halkına sonuna kadar bağlı ve lafını sakınmayan biri.

Mistle ise bir nevi Robin Hood’luk peşinde koşan, zenginden alıp fakire veren The Rats çetesinin üyelerinden. Şüphe ve intikam hırsı ile dolu. 

Prens Radovid, Kral Vizimir'in küçük kardeşi. Çekiciliği ve çapkınlığı ile nam salmış biri. Ne olduğunu anlamadan kendini Redanian İstihbaratı'nın içinde bulur.

Milva, oldukça okçuluk becerileriyle öne çıkan oldukça yetenekli bir avcı. Henüz küçük yaştayken Brokilon Ormanı'ndaki dryadlar onu evlat edinildi.

"The Witcher" 3. sezon konusu

Dizinin resmi 3. sezon konusu ise şöyle; kıtanın hükümdarları, büyücüleri ve canavarları Cintra'lı Ciri'yi yakalamak için peşinde olsa da, Geralt onu ne pahasına olursa olsun saklamaya kararlıdır.  Ciri'nin büyü eğitimiyle emanet ilgilenen Yennefer, onları, Ciri’nin güçleriyle ilgili daha fazla şey keşfetmeyi umduğu, korunan Aretuza kalesine götürür Fakat beklenenin aksine, siyasi yozlaşma, kara büyü ve ihanetle dolu bir savaş alanına düştüklerini fark ederler. Karşı koymalı, her şeyi riske atmalıdırlar yoksa birbirlerini sonsuza dek kaybedebilirler.

Yeni sezonun ne zaman yayınlanacağı ile ilgili henüz bir açıklama yapılmadı.