“Yetenekli Bay Cage”de Christian Bale, Nicolas Cage’i Oynaması İçin Düşünülmüş!

25.04.2022 10:49
“Yetenekli Bay Cage”de Christian Bale, Nicolas Cage’i Oynaması İçin Düşünülmüş!

Senarist Kevin Etten, “Yetenekli Bay Cage” filminde Nicolas Cage'i oynamak için Daniel Day-Lewis ve Christian Bale'i düşündüklerini açıkladı.

“Yetenekli Bay Cage” filminin senaryo yazarı Kevin Etten, eğer Cage kendini oynamak istemezse, Nicolas Cage rolü için Christian Bale veya Daniel Day-Lewis’i düşündüklerini açıkladı. Film, zengin bir hayranın (Pedro Pascal) evini ziyaret etmek için tutulan Nicolas Cage’in kurgusal bir versiyonunu sunuyor. “Yetenekli Bay Cage” bu hafta, 29 Nisan Cuma günü ülkemizde gösterime girecek. 

“Yetenekli Bay Cage”, Cage'in Hollywood'daki mirasının derin ve meta bir keşfi. Film, oyuncunun zor zamanlar geçiren ve başrol almakta zorlanan bir versiyonunu anlatıyor. Sonunda, Javi (Pedro Pascal) adında zengin bir Cage hayranının adasına bir doğum gününe katılmak için 1 milyon dolar vaadiyle karşılaşıyor. Üstüne de Cage, kendisine bu teklifi yapan adamı gözetlemek için CIA tarafından işe alınır.

“Yetenekli Bay Cage” filminin proje gelişimi hakkında yeni bilgiler ortaya çıktı. Senarist Kevin Etten, Bale'in veya Day-Lewis'in gerçekten Cage'i oynamak için filme dahil olacağı ihtimali de düşündüklerini belirten Etten: “Tek iyi fikir - kimin olduğunu bilmiyorum - Nick Cage'i Christian Bale veya Daniel Day-Lewis'in oynamasıydı. Ama aslında pek de olmazdı” dedi.

Film, büyük ölçüde filmin ana karakteri olan Cage'in etrafında inşa edilmiş gibi göründüğü ve onu uzun bir aradan sonra komedi türüne geri getirdiği için, muhtemelen Cage’i oynatmak için farklı bir oyuncu seçmek çok da istemediler. Zaten gerek de kalmadı. Sonuç olarak, akıllarında tuttukları B planı seçenek, Bale veya Day-Lewis gibi Hollywood'un ağır toplarını Cage'i gerçekten oynamaları için kullanmaktı.