“The Batman 2” Filminin Gelişi Kesinleşti!

27.04.2022 10:06
 “The Batman 2” Filminin Gelişi Kesinleşti!

Warner Bros. ve DC, Salı gecesi CinemaCon'da, “The Batman” için bir devam filmi çekeceklerini resmi olarak duyurdu! 

Warner Bros. film şefi Toby Emmerich, CinemaCon'da “Matt, en ikonik ve sevilen süper kahramanlarımızdan birini aldı ve yeni bir vizyon sundu” dedi ve ekledi “Matt Reeves, Robert Pattinson ve tüm ekip ‘The Batman 2’ ile seyircileri Gotham'a geri götürecekler."

Film için bir vizyon tarihi açıklanmadı.

Bu yılın Mart ayında piyasaya sürülen “The Batman,” güçlü eleştiriler aldı ve büyük gişe başarısı yakaladı. 759 milyon dolar ile şimdiye kadar, 2022'nin en yüksek hasılat yapan filmi oldu. Yönetmen Matt Reeves, bu başarı için “bir ekip çalışmasıydı” dedi. Sinema salonlarını doldurup, bu deneyime değer veren herkese teşekkür etti.

Pattinson, ikonik DC süper kahramanı olarak ilk kez pelerini giydi. İlk düşmanları arasında Paul Dano'nun oynadığı Riddler ve Colin Farrell'ın oynadığı Penguin - Oswald “Oz” Cobblepot vardı. Zoë Kravitz, Catwoman olarak bilinen Selina Kyle'ı ve Andy Serkis, Bruce Wayne'in uşağı ve akıl hocası Alfred Pennyworth'ü canlandırdı.

“The Batman”in vizyonundan günler sonra, HBO Max, Farrell'ın rolünü yeniden canlandırdığı “The Penguin” için bir dizi projesi için yeşil ışık yaktı. Dizinin yürütücü yapımcılığını Reeves, Dylan Clark, Farrell, Daniel Pipski, Adam Kassan ve Lauren LeFranc yapacak.

"The Batman 2" için Robert Pattinson ve yönetmen Matt Reeves projeye geri dönecek. Filmle ilgili daha fazla açıklama henğz yapılmadı.