“The Umbrella Academy” Dizisinin 3. Sezonundan Fragman Geldi!

20.05.2022 12:58

Üçüncü sezonu 22 Haziran’da yayınlanacak “The Umbrella Academy” dizisinden ilk uzun fragman geldi!

"The Umbrella Academy"nin 3. sezonunda yetenekli Hargreeves kardeşler, dünyayı kurtarmak için zamanda yolculuğa çıkınca yerlerini alan Sparrow Academy adında yeni bir düşman buldular. Netflix’in yayınladığı fragman, hayranlara sayısız dövüş sahnesi, gizemli güçler ve tüm evreni yutmakla tehdit eden bir kara delik olan ‘kugelblitz’ de dahil olmak üzere pek çılgınlığın ipuçlarını verdi.

Aidan Gallagher'ın Beş Numarası fragmanda şöyle diyor: "Buraya atladığımızda bir zaman paradoksu yarattık. Küçük paradoksumuz bir kugelblitz ortaya çıkardı.”

"Kugelblitz de nedir?" sorusunuysa Beş Numara, "Aslında mahvolduk," diye yanıtlıyor.

Elliot Page'in dizideki karakteri de trans birey olarak açıklandı

Bu sezon hayranlar, Elliot Page'in 2020'de trans olduğunu açıkladıktan sonra adını Vanya'dan Viktor olarak değiştiren Page'in karakterinde de değişiklikler görecekler. Mart ayında Page, karakterinin yeni sezonda da trans olarak karşımıza çıkacağını duyurdu.

Karavanda bir Sparrow Academy üyesine Viktor, "Ekibin iyi ama benden daha iyi olduğunu düşünmüyorum" diyor. "Dünyayı iki kez bitirdim, ya sen? Sen sadece taytlı bir vücutsun."

2. Sezon, kahramanlarımızın dünyayı değiştirilmiş bir zaman çizgisinden kurtarmasıyla ve eve geri döndüklerinde karşılarında Sparrow Academy bulmalarıyla bitmişti. Mart ayında yayınlanan bir kısa fragman, Umbrella Academy’nin her şeyi yok etmekle tehdit eden yeni bir varlığı yenmek için birlikte çalışması gereken yeni Sparrow Academy'ye ilk bakışı gösterdi. Netflix'ten gelen resmi açıklama ise şöyle, "Kıyamet öncesi hayatlarına geri dönmenin bir yolunu bulabilecekler mi? Yoksa bu yeni dünya, zaman çizelgesindeki bir hıçkırıktan fazlasını ortaya çıkarmak üzere mi?”

Eski oyuncular geri dönerkerken yenileri de kadroya dahil oluyor

Page ve Gallagher'ın yanında, Luther rolünde Tom Hopper, Diego rolünde David Castañeda, Klaus rolünde Robert Sheehan, Allison rolünde Emmy Raver-Lampan, Ben rolünde Justin H. Min, Reginald rolünde Colm Feore, Lila rolünde Ritu Arya dönerken, Marcus rolünde Justin Cornwell, Fei rolünde Britne Oldford, Alphonso rolünde Jake Epstein, Sloane rolünde Genesis Rodriguez ve Jayme rolünde Cazzie David kadroya dahil olan isimler.

Gerard Way'in Gabriel Bá tarafından çizilen çizgi romanından uyarlanan “The Umbrella Academy”, aynı anda dünyanın dört bir yanında doğmuş bir grup yetenekli çocuğun bir araya getirilmesinin hikayesini anlatıyor. Onları evlat edinen babaları tarafından Umbrella Academy'de toplandıktan sonra, farklı yer ve zaman dilimlerinde kötü güçleri durdurmak için savaşmak üzere eğitildiler.

“The Umbrella Academy”nin 3. sezonu 22 Haziran'da Netflix'te başlıyor.