Disney Plus İçin Yeni “Daredevil” Dizisi Geliyor!

20.05.2022 16:57
Disney Plus İçin Yeni “Daredevil” Dizisi Geliyor!

Daredevil yeni maceralerına Disney Plus’ta devam edecek.

Özellikle Netflix'in "Daredevil" dizisinin iki yıldızı Charlie Cox ve Vincent D'Onofrio'nun son Marvel projelerinde yer alınca, Daredevil hakkında bir Disney Plus dizisinin yapım aşamasında olduğu söylentileri de kaçınılmaz oldu. Cox, “Örümcek-Adam: Eve Dönüş Yok” filminde Daredevil'in gizli kimliği Matt Murdock'u bir kez daha canlandırırken, D'Onofrio, Disney Plus dizisi “Hawkeye”da Wilson Fisk, namı diğer Kingpin rolüne geri döndü.

Şimdi Marvel, diziyle ilgili resmi olarak herhangi bir şey açıklamamasına rağmen, Matt Corman ve Chris Ord'un işe alınmasıyla proje hız kazanıyor gibi görünüyor.

Corman ve Ord temsilcileri yorum yapmaktan kaçınırken Marvel Studios temsilcileri, geliştirme aşamasındaki projeler hakkında yorum yapmıyor.

Corman ve Ord, Piper Perabo ve Christopher Gorham'ın oynadığı USA Network dizisi “Covert Affairs”in ortak yaratıcıları. Dizi, 2010 ve 2014 yılları arasında beş sezon boyunca yayınlandı. En son NBC drama dizileri “The Enemy Within” ve The CW dizisi “Containment”ta baş yapımcı ve ortak yürütücü olarak çalıştılar. 

Netflix’in “Daredevil” dizisi üç sezonun ardından 2018'de iptal edildiğinden beri hayranlar daha fazla Daredevil için yaygara koparıyor. Bununla birlikte, 2018'de Netflix ile yapılan anlaşmanın Marvel-Netflix şovlarından herhangi bir karakterin iptal edildikten sonra iki yıl boyunca Netflix dışı projelerde görünmesini engelleyen bir madde içerdiği açıklandığı için uzun bir bekleyiş içindeydiler.

Marvel Stüdyoları'nın “Daredevil” projesi, "yeni ama devam eden" bir dizi olacak. Ama bu ifade yine de önceki diziyle ne kadar ilgili olacak kısmında çok açıklama getirmiyor. Ayrıca Marvel Sinematik Evren'e kıyasla daha karanlık bir atmosferi olan "Daredevil"ın Disney bünyesinde ne tür bir yol izleyeceği de merak konusu.