Bradley Cooper’ın Netflix Filmi “Maestro”dan İlk Görseller Geldi!

31.05.2022 10:05
Bradley Cooper’ın Netflix Filmi “Maestro”dan İlk Görseller Geldi!

Bradley Cooper’ın hem yönettiği hem de başrolünü üstlendiği besteci Leonard Bernstein biyografisi “Maestro”dan ilk görseller geldi! 

Sonunda, Netflix’in biyografik “Maestro” filminden Bradley Cooper'ı Leonard Bernstein olarak görebildik. “Bir Yıldız Doğuyor”dan bu yana ilk yönetmenlik denemesinde Cooper, Oscar adayı Carey Mulligan, Matt Bomer ve Maya Hawke ile birlikte rol alıyor. Cooper, efsanevi Broadway bestecisi Bernstein’ı, Mulligan ise karısı Felicia Montealegre'yi oynuyor.

Yapımcılara baktığımızda da yıldız isimler göze çarpıyor; Martin Scorsese, Steven Spielberg, Kristie Macosko Krieger, Bradley Cooper, Fred Berner ve Amy Durning. Yapımın çalışmalarına geçtiğimiz aylarda başlandı ve 2023'te vizyona girmesi bekleniyor.

Leonard Bernstein'ın parıltılı kariyeri

Cooper, senaryoyu Oscar ödüllü “Spotlight”ın yazarı Josh Singer ile birlikte yazdı. Filmin hikayesi 30 yıldan fazla bir süreyi kapsıyor. Bernstein'ın sadece kariyeri bir mini diziyi doldurmaya yeter: şefliğe ilk çıkışını 25 yaşında New York Filarmoni Orkestrası'nda bir meslektaşının hastalığı nedeniyle kısa sürede devreye girmek zorunda kaldığında yaptı. Bernstein o kadar iyi iş çıkardı ki, ertesi gün New York Times'ın ön sayfasında yer aldı. “Rıhtımlar Üzerinde” için Oscar adayı müziği bestelemeden hemen önce komünist olmakla suçlandı. Aklanmadan önce kara listeye alındı ​​ve sivil haklar hareketinde bir aktivist olarak yer aldı. Vietnam Savaşı'nı sona erdirmek de dahil olmak üzere her konuda açık sözlüydü. Hollywood'da en çok “Batı Yakası Hikayesi” müzikalini bestelemesiyle tanınır. Ancak Cooper'ın biyografisi, kariyerinin ötesinde Bernstein ve karısı arasındaki karmaşık evliliği merkezine alıyor.