Mike Tyson’ın Hayatını Anlatan “Mike” Dizisinden İlk Fragman Geldi!

09.06.2022 12:30

Hulu, ağır sıklet boks şampiyonu Mike Tyson'ın hayatını anlatan mini dizisi “Mike” için ilk fragmanı yayınladı. 

Sekiz bölümlük mini dizi "Mike Tyson'ın hayatına izinsiz ve engelsiz bir bakış" olarak tanımlanıyor. Tyson'ın boks kariyeri ve kişisel hayatındaki çalkantılı iniş-çıkışları anlatıyor. Mike Tyson'ı merkezine alan dizi, Amerika'da sınıf, ırk ayrımı, şöhret, medyanın gücü, kadın düşmanlığı, servet paylaşımı ve Amerikan Rüyası'nın vaadini de Tyson’ın hayatını şekillendiren öğeler olarak inceliyor.Tyson'a dizide Trevante Rhodes hayat veriyor. Ona  eşlik eden oyuncular arasında ise Russell Hornsby, Harvey Keitel, Laura Harrier ve Li Eubanks gibi isimler yer alıyor.

Steven Rogers’ın yazdığı diziyi Craig Gillespie yönetiyor. İkili daha önce “Ben, Tonya” filminde birlikte çalışmıştı. “Ben, Tonya”nın başrol oyuncusu Margot Robbie de bu dizinin yapımcıları arsında.

ABC Entertainment ve Hulu Originals Başkanı Craig Erwich, geçen yıl verdiği demeçte, "Biyografik yapımlar hayranların favorisi ve film/televizyon sektörünün temel unsurlarından. Çoğunlukla da hayatı anlatılan kişiler projede yer almaz" dedi. “Modern bir bakış açısı alıp onu geçmişin popüler kültür hikayelerine ve figürlerine uygulama stratejimiz var. Bunu yaparken çok başarılı olduk ve bence bu sadece nerede olduğumuzla ilgili değil, nerede olmayı düşlediğimiz hakkında da ilginç şeyler ortaya koyuyor, bu yüzden Iron Mike'ın arkasındaki yaratıcı sohbetlere devam etmek için sabırsızlanıyoruz."

Mike” dizisi 25 Ağustos’ta yayınlanmaya başlayacak.