Vizyondaki Filmlerde Bu Hafta! (10 Haziran 2022)

10.06.2022 09:59
Vizyondaki Filmlerde Bu Hafta! (10 Haziran 2022)

Bu hafta 4’ü yerli 7 film vizyona giriyor.

Aralarında Jurassic World serisinin son filmi “Jurassic World: Hakimiyet” ve eğlenceli animasyon “Mutlu Oyuncak Dükkanı” da var.

 

Jurassic World: Hakimiyet (Jurassic World: Dominion)

Süre: 147 dk

Tür: Bilim Kurgu, Aksiyon, Gerilim, Macera

Yönetmen: Colin Trevorrow

Oyuncular: Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Laura Dern

Isla Nublar'ın yok edilmesinden dört yıl sonra, dinozorlar artık dünyanın her yerinde insanlarla birlikte yaşıyor ve avlanıyor. Bu kırılgan denge, geleceği yeniden şekillendirecek. İnsanoğlunun, tarihin en korkunç yaratıklarıyla paylaştığı gezegende en büyük yırtıcı olarak kalıp kalmayacağı ortaya çıkacak.

 

Mutlu Oyuncak Dükkanı

Süre 80 dk

Tür: Animasyon, Aile, Çocuk

Yönetmen: Haydar Sinan Güngor

Seslendirme: Elif Gizem Aykul, Hakan Coşar, Elifcan Kamiloğlu

Mutlu Oyuncak Dükkânında sakin ilerleyen bir sonbahar günü; fırtınaya yakalanıp çatıda mahsur kalmış Zıpzıp Tavşan oyuncağının ortaya çıkmasıyla hareketlenir. Adı Alyanak olan bu oyuncak için hemen bir araya gelip onun yardımına koşan kahramanlarımız; oyuncağın sahibinden ayrı düşüp kendisini burada bulduğunu öğrenirler. Bu kaybolmuş oyuncağı sahibine kavuşturmak içinharekete geçen Kıpır’ ın planları ters gider ve arkadaşları İstanbul’un dört bir yanına dağılır. Kıpır ile Alyanak bir olup kaybolan oyuncakların peşine düşerler ve büyük bir maceraya adım atarlar. 

 

Issız Ev (The Rental)

Süre: 88 dk

Tür: Korku

Yönetmen: Dave Franco

Oyuncular: Alison Brie, Dan Stevens, Sheila Vand

Okyanus kıyısında kaçamak yapan iki genç çift, ilk bakışta mükemmel gözüken kiralık evlerinin sahibinin onları gözetlediğinden şüphelenmeye başlar. Çok geçmeden kutlama amaçlı bu hafta sonu gezisi huzursuz bir havaya bürünür, en derin sırlar açığa çıkar ve dört eski arkadaş birbirlerini hiç görmedikleri bir gözle görmeye başlar.

 

Masumlar (De uskyldige)

Süre: 117 dk

Tür: Dram, Gerilim, Korku

Yönetmen: Eskil Vogt

Oyuncular: Ellen Dorrit Petersen, Morten Svartveit, Rakel Lenora Fløttum

11 ve 9 yaşında olan iki kız kardeş, aileleriyle birlikte bir kasabanın eteklerinde bulunan büyük bir siteye taşınır. Sitede yaşayan ailelerin çoğu tatil için evlerinden ayrılmıştır. Kız kardeşler, yeni dünyalarını keşfetmeye başlarken sitede yaşayan iki çocukla tanışır. Birlikte vakit geçirmeye başlayan çocuklar, onlara hayâl güçlerinden doğmuş gibi görünen garip doğaüstü güçler geliştirir. Ancak onların oyun olarak gördüğü bu şey zamanla tehlikeli bir hâl alır.

 

Aşk Engel Tanımaz

Süre: 88 dk

Tür: Komedi, Romantik, Dram

Yönetmen: Nurettin Özel

Oyuncular: Kardelen Saray, Tevfik Cemal İnceoğlu, Banu Bakikuşağı Çabar

Film, çöp toplayarak geçinen Ömer ile tekerlekli sandalyede hayatını sürdüren Hürrem'in hikâyesini anlatıyor.

 

Köşk-ü Ammar

Süre: 78 dk

Tür: Korku

Yönetmen: Osman Moustafa

Oyuncular: Zafer Altun, Seçkin Zenginler, Burçak Kabadayı

Film, bir reklam ajansının ofis olarak kiraladığı köşkte yaşanan olaylara odaklanıyor.

Bir yapım şirketi, kirası uygun olan bir köşke taşınır. Bahçesindeki mezar taşları ve yaralı yüzlü bekçi çalışanları huzursuz etse de patron hoşnuttur. İlk akşam kutlama için hazırlıklar yapılır. İçkiler açılınca, çalışanların bu davranışları korkunç olaylara yol açar.

 

Şerr-i Cin

Süre: 82 dk

Tür: Korku

Yönetmen: Bülent Aydoslu

Oyuncular: Buse Sevindik, Bülent Aydoslu, Onur Çimen

Film, yaşadığı talihsizliklere isyan ederek Allah'a olan imanını kaybeden evli ve çocuklu bir kadının, çok güçlü bir cin kabilesinin üyesi olan Ziffar adındaki bir cin tarafından sahiplenilmesini anlatıyor. Yapılan büyülerle başka bir cin kabilesinin de duruma dahil olmasıyla kadını tekrar Allah'a sığınmaya iter.