“Joker 2” Müzikal olacak ve Harley Quinn İçin Lady Gaga İle Görüşülüyor!

14.06.2022 10:50
“Joker 2” Müzikal olacak ve Harley Quinn İçin Lady Gaga İle Görüşülüyor!

Todd Phillips'in 2019 yapımı gişe rekorları kıran “Joker”inin devamı “Joker: Folie à Deux” bir müzikal olacak ve Lady Gaga Harley Quinn rolü için düşünülüyor.

Joaquin Phoenix'in Joker karakterine tekrar hayat verdiği devam filmi yolda. Harley Quinn'in filmde görüneceğine dair spekülasyonlar da Phillips, 7 Haziran'da senaryonun kapağını Instagram'da paylaştıktan sonra ilk kez su yüzüne çıktı (ilgili haberimize buradan ulaşabilirsiniz). Çünkü "Folie à deux","yakın duygusal bağları olan iki veya daha fazla kişi tarafından paylaşılan nadir bir sanrısal bozukluk" anlamına geliyor. Bu durumda akıllara hemen Joker ile güçlü bir bağı olduğu bilinen Harley Quinn geldi.

Joker: Folie à Deuxfilmini bir müzikal yapmak Phillips'in bir başka cesur hareketi. Fakat, "Folie à Deux" ile ilgili diğer tüm ayrıntılar gizli tutuluyor, bu nedenle Gaga'nın projenin müzikal tarafına katkıda bulunup bulunmayacağı belirsiz. Gaga, Phillips ile 2018'de Bir Yıldız Doğuyorun yapımcılarından biri olarak çalıştı. Bu filmin yıldızı ve yönetmeni Bradley Cooper, aynı zamanda “Joker”in de yapımcısıydı, ancak “Folie à Deux” filmine ne düzeyde dahil olduğu belli değil.

Harley Quinn, Warner Bros için dayanıklı bir karakter olduğunu kanıtladı. Margot Robbie, 2016'da Suicide Squad: Gerçek Kötüler, 2020'de Yırıtı Kuşlar ve 2021'deThe Suicide Squad: İntihar Timinde üç kez rolü taşıdı.

Projenin gerçekleşeceği resmi olarak netlik kazandığı için yakın zamanda daha çok detay öğrenebileceğimizi umuyoruz.