Al Pacino, Timothée Chalamet'in Heat 2’de Vincent’in Gençliğini Oynamasını Umuyor

21.06.2022 11:52
Al Pacino, Timothée Chalamet'in Heat 2’de Vincent’in Gençliğini Oynamasını Umuyor

Pacino, "Dune" yıldızının "Heat 2"de kendisinin daha genç bir versiyonunu oynamasını önerdi.

1995 gerilim filmi “Heat”in yeni 4K restorasyonunun gösteriminin ardından 2022 Tribeca Talk'ta yıldız Al Pacino, Chalamet'in bir prequel filmde dedektif Vincent Hanna rolünü üstlenmesini umduğunu açıkladı. Pacino, Robert De Niro'nun suçlu Neil McCauley'i canlandırdığı kedi-fare filminde Vincent'ı canlandırmıştı.

Yönetmen Mann, Edgar ödüllü polisiye yazarı Meg Gardiner ile birlikte filmin yeni devamı/prequel romanı “Heat 2”yi yazdı. Tribeca Talk'taki konuklara kitabın bir ön izleme kopyası hediye edildi ve roman beyaz perdeye uyarlanırsa her bir karakteri kimin oynayacağı konusunda bir tartışma başlattı.

Pacino, Vincent için Timothée Chalamet’i önerirken; De Niro, Neil karakteri için kimin uygun olabileceği konusundaki fikrini paylaşmadı.

Mann'ın "Heat 2" filmi, Vietnam Savaşı'ndan döndükten sonra artan bir suçla mücadele PTSD'si olarak Neil'in başlangıç hikayesi de dahil olmak üzere, ilk filmden önceki ve sonraki olayları içeriyor.

Mann, Heat’in 1995 öncesi dönemde gerçekleşen diğer hikayelerini çekmek için uzun zamandır hayal kurduğunu söyledi.

9 Ağustos'ta HarperCollins baskısı Michael Mann Books'tan çıkacak olan kitap, yönetmenin “Ali” ve “Miami Vice” dahil neredeyse tüm filmlerinin senaryosunu yazdıktan sonra bir romancı olarak ilk çıkışını yapacak.

Bununla birlikte, Pacino'nun Chalamet'in oynaması dileği gün ışığına çıkmayabilir: Chalamet'in Entergalactic, Dune 2, Charlie'nin Çikolata Fabrikası’nın devam filmi Willy Wonka ve Call Me By Your Name yönetmeni Luca Guadagnino ile tekrar bir araya geleceği “Bones and All” dahil olmak üzere şu anda üzerinde çalıştığı dört proje var.