Hunter Schafer 'Açlık Oyunları' Prequel'ine Katılıyor

23.06.2022 10:00
Hunter Schafer 'Açlık Oyunları' Prequel'ine Katılıyor

“Euphoria”nın yıldızı Hunter Schafer, “The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes” kadrosuna katıldı.

Schafer, Coriolanus Snow'un (Blyth) kuzeni ve sırdaşı Tigris Snow'u oynayacak.  "Açlık Oyunları" hayranlarının bildiği üzere Tigris Snow distopik dünyanın otokratik hükümdarına dönüşecek.

The Ballad of Songbirds and Snakes” 17 Kasım 2023'te dünya çapında vizyona girecek. Film, gözden düşmüş Snow ailesini konu alıyor. 

Film, serinin diğer filmleri "Catching Fire", "Mockingjay Part One" ve "Mockingjay Part Two"’yu da yöneten Francis Lawrence tarafından yönetilecek. Nina Jacobson ve serinin diğer filmlerini yöneten yapımcı ortağı Brad Simpson, Lawrence ile birlikte yapımcı olarak geri dönüyor. Senaryonun son taslağı, "Açlık Oyunları"nın yaratıcısı Suzanne Collins ve "Little Miss Sunshine"ın senaristi Michael Arndt'ın önceki senaryolarında ince ayar yapan Michael Lesslie'ye ("Assassin's Creed") ait.

Euphoria”daki çalışmasına ek olarak Schafer, dizi için özel bir bölümün ortak yazarlığını ve yapımcılığını üstlenmişdi. Schafer şu anda “Luz” yönetmeni Tilman Singer'ın yakında çıkacak olan korku filmi “Cuckoo”nun yapım aşamasında.