Taron Egerton, Wolverine’i Canlandırmak İstiyor!

04.07.2022 12:36
Taron Egerton, Wolverine’i Canlandırmak İstiyor!

Taron Egerton, Marvel Sinematik Evren'in Wolverine'i olmak istiyor!

“X-Men”hikayelerinin ve karakterlerinin de Marvel Sinematik Evren’e yavaş yavaş katılıyor olması hayranların aklında bazı soru işaretleri de yarattı. Bunlardan biri de Hugh Jackman'ın uzun yıllar hayat verdiği Wolverine rolünü kimin devralabileceği. Görünüşe göre Jackman bu role geri dönmeyecek ve bu boşluğu doldurmak için bir gönüllümüz var: Taron Egerton ("Rocketman", "Kingsman: Altın Çember").

New York Times ile yeni Apple TV+ dizisi “Black Bird” hakkında konuşan Egerton, rolle ilgilendiğini ima etti (yükselen yıldız statüsü ve diğer sinema alanlarındaki başarısı göz önüne alındığında şaşırtıcı değil). Hatta Egerton, Kevin Feige ve Marvel ekibiyle bir toplantı yaptı, ancak toplantı içeriği ile ilgili çok şey bilmiyoruz.

Egerton konuyla ilgili; “Bunu söylemenin yanlış olacağını düşünmüyorum, kesinlikle heyecanlı olurdu ama aynı zamanda endişe verici de, çünkü Hugh rolle o kadar bağlantılı ki, bunu başka birinin yapması çok zor mu diye merak ediyorum." ifadelerini kullandı.

Fakat endişesine rağmen, Egerton istekli görünüyor; "Umarım, eğer böyle bir şey olursa, rol için bana bir şans verirler."

Hugh Jackman ve Taron Egerton’ın daha önce “Kartal Eddie” filminde birlikte çalıştığını da not düşelim. Jackman’ın da böyle bir ihtimali desteklemesi oldukça olası.