Vizyondaki Filmlerde Bu Hafta! (5 Ağustos 2022)

05.08.2022 10:08
Vizyondaki Filmlerde Bu Hafta! (5 Ağustos 2022)

Bu hafta 1’i yerli 6 film vizyona giriyor.

Aralarında Brad Pitt, Sandra Bullock ve Aaron Taylor Johnson gibi isimlerin yer aldığı aksiyon filmi “Suikast Treni” de var.

 

Suikast Treni (Bullet Train)

Süre: 127 dk

Tür: Gerilim, Aksiyon

Yönetmen: David Leitch

Oyuncular: Brad Pitt, Aaron Taylor-Johnson, Sandra Bullock

"Suikast Treni"nde (Bullet Train), Brad Pitt, kontrolden çıkan bir takım olayların ardından, işini barışçıl bir şekilde yapmak isteyen, şanssız süikastçı Uğur Böceği olarak karşımızda.

Ama kaderin onun için başka planları vardır, çünkü Uğur Böceği’nin son görevi onu dünyanın dört bir yanından ölümcül düşmanlarla – hepsi birbiriyle bağlantılı ancak çelişkili hedeflerler – dünyanın en hızlı treninde bir çarpışma rotasına girdiğinde, şimdi trenden sağ çıkmanın bir yolunu bulması gerekmektedir.

 

Kızıl Kitap (The Red Book Ritual)

Süre 84 dk

Tür: Korku

Yönetmen: Chris Beyrooty, Dean Law, Ariel Luque, Jiwon Moon

Oyuncular: Valeria San Martin, Agustin OlceseBruno Giacobbe

Kırmızı Kitap oyununu oynamaya karar veren üç arkadaş, kötü bir sürprizle karşılaşırlar. Çünkü bilmedikleri bir şey vardır: evdeki kötülük salınmayı beklemektedir. Uzun zaman önce şeytani bir ritüel sonucu ölen bir cadıya ise sordukları her soruyla daha da yaklaşırlar.

 

Çiykinley (The Ogglies)

Süre: 85 dk

Tür: Macera, Animasyon, Aile

Yönetmen: Jens Møller, Toby Genkel

Kendilerine yeni bir ev arayan Çiykinley, bir türlü kendilerini ait hissettikleri bir ev bulamazlar. Çetrefilli bir yolculuk sonucu güzel ve huzurlu Smelliville köyüne gelirler. Maalesef Smelliville'in kokulu bir sorunu vardır: yerel çöplük bütün kasabayı kokutuyordur. 

 

Doğmamış (The Unborn)

Süre: 70 dk

Tür: Korku

Yönetmen: Tal Lazar

Oyuncular: Manni L. Perez, Chris Bellant, Jesse R. Tendler

Eski bir fabrikada garip, açıklanamayan olaylar meydana gelmektedir. Bu olayı araştırmak üzere yola çıkan fabrikanın iki güvenlik görevlisi gerçeklerle yüzleşmek zorundadır. Görevlilerden Tiffany hamiledir, Joey ise ona aşıktır. Fakat başka birinin onlar ve Tiffany’nin doğmamış çocuğu ile alakalı bir planı vardır.

 

Doraemon Filmi: Nobita'nın Küçük Yıldız Savaşları 2021 (Doraemon the Movie: Nobita's Little Star Wars 2021)

Süre: 109 dk

Tür: Macera, Animasyon, Aksiyon

Yönetmen: Shin Yamaguchi

Nobita bir gün içinden küçük boyutlu bir insansı uzaylı Papi'nin çıktığı küçük bir roket seçer. Papi, gezegenindeki PCIA ordusundan kaçmak için "Pirika" isimli gezegeninden Dünya'ya gelmiştir. En başta Doreamon ve arkadaşlarının Papi'nin küçüklüğüyle kafaları karışsa da sonra onlar da "Küçük Işık" isimli araçla küçülürler ve birlikte oynarlar. Ancak Papi'yi kovalayan ve onun peşinden gelen balina şeklindeki savaş aracının Dünya'ya gelmesiyle işler değişir arkadaşlar kendilerini bir mücadele içinde bulurlar.

 

Afarid

Süre: 78 dk

Tür: Korku

Yönetmen: Umut Kumral Devecioğlu

Oyuncular: Serbay Çelikbaş, Hilal Yazıcı, Rıdvan Arslan

Koray ve Serkan, işlettikleri platoya internetten tanıştıkları Simay ve arkadaşlarını eğlenceli bir gece için davet eder. Gece yarısından sonra ise ekip, büyük platoda tek olmadıklarını anlar. Mekanda dekor olarak bulunan aynanın alemler arası bir geçiş kapısı olduğunu anladıklarında ölümle yüz yüze gelirler. Çünkü kapının sahibi kadim bir ifrit olan AFARİD cinlerinden başkası değildir.