Vizyondaki Filmlerde Bu Hafta! (12 Ağustos 2022)

12.08.2022 09:42
Vizyondaki Filmlerde Bu Hafta! (12 Ağustos 2022)

Bu hafta 2’si yerli 6 film vizyona giriyor.

Aralarında Aamir Khan’ın başrolde olduğu, “Forrest Gump” filminden ilham alan “Laal Singh Chaddha” ve miniklerle ailelerine keyifli bir seyirlik sunan  "Masal Şatosu: Gizemli Misafir" de var.

 

Laal Singh Chaddha

Süre: 158 dk

Tür: Komedi, Dram, Savaş

Yönetmen: Advait Chandan

Oyuncular: Aamir Khan, Kareena Kapoor, Vijay Sethupathi

 “Laal Singh Chaddha,” Akademi ödüllü “Forrest Gump” filmini Hindistan’ın modern tarihinin ve kültürünün perspektivinden ele alırken hüzün, mizah ve iyimserliği bir araya getiriyor. Filmde, hayatın pekçok zorluğun üstesinden gelen düşük IQ'lu bir adam olan Laal Singh Chadda'nın sevgisini, masumiyetini ve kaderini konu ediniyor.

 

Sıradaki Şarkı (Press Play)

Süre 145 dk

Tür: Romantik, Müzik

Yönetmen: Greg Björkman

Oyuncular: Lewis Pullman, Clara Rugaard, Danny Glover

Mükemmel bir ilişki ne üzerine kurulur? Laura ve Harrison için bunun cevabı müzik sevgisidir. Laura, ölümcül bir kaza sonrası birlikte yaptıkları karışık kaset sayesinde zamanda yolculuk yapabileceğini keşfeder ve hayatının aşkını kurtarma şansını elde eder.

 

Aşk ve Savaş (Traumfabrik)

Süre: 125 dk

Tür: Romantik-Komedi, Dram

Yönetmen: Martin Schreier

Oyuncular: Dennis Mojen, Emilia Schüle, Svenja Jung

"Aşk ve Savaş," 1961'de Berlin'de geçen bir dönem filmi. Bir sette figüranlık yapmaya başlayan Emil, Fransız dansçı Milou ile tanışır ve aşık olur. İkili romantik bir randevu için sözleşseler de randevu günü Berlin'in batısında kalan Milou bir grup askerin sınırı kapadığını görür. Aralarına bir duvar örülen ikili, tekrar kavuşabilmek için Berlin Duvarı'ndan farklı engelleri de aşmalıdır.

 

Masal Şatosu: Gizemli Misafir

Süre: 105 dk

Tür: Aile, Fantastik

Yönetmen: Burak Kuka

Oyuncular: Ecrin Su Çoban, Gülse Göçer, Dolunay Soysert

Neşe ve arkadaşları parti hazırlığındayken beklenmedik bir misafir kapılarını çalar. Kimsenin tanımadığı bu misafir aslında bir hata sonucu hafızsı silinen Masal Diyarı prensidir. Prens, masal diyarının neşe kaynağıdır ve o dünyada kaldıkça Masal Diyarı git gide mutsuzlupa gömülmektedir. Neşe ve arkadaşları prensi ait olduğu yere yeniden ulaştırmak için heyecanlı bir maceraya atılırlar.

 

Korku Evi (Behind You)

Süre: 86 dk

Tür: Korku

Yönetmen: Matthew Whedon, Andrew Mecham

Oyuncular: Addy Miller, Elizabeth Birkner, Jan Broberg

"Korku Evi," uzakta yaşayan teyzelerinin yanlarında yaşamayan iki genç kız kardeşi konu alır. Eve taşınan kardeşleri ürkütücü bir sürpriz beklemektedir. Evdeki bütün aynalar örtülmüştür. Peki kapısı kilitli tutulan bodrumda ne saklanıyordur?

 

Ma-Şer

Süre: 90 dk

Tür: Korku

Yönetmen: Uğur Kaplan

Oyuncular: Hazal Özbal, Ezgi İrem Mutlu, Doğukan Oltulu

Film, sosyal antropolojide sık tartışılan konulardan biri olan "büyü" üzerine tez yazacak üniversite öğrencisi Hande'nin hikayesini anlatır. Fakat bu tez diğerleri gibi değildir, çünkü Hande işi uygulamaya dökmeyi planlıyordur. Hande bir sahaftan antika bir büyü kitabı çalar ve üç arkadaşını büyü yaptırmak için ikna eder. İşler ise tahmin ettiği gibi gitmeyecektir.