Vizyondaki Filmlerde Bu Hafta! (26 Ağustos 2022)

26.08.2022 09:35
Vizyondaki Filmlerde Bu Hafta! (26 Ağustos 2022)

Bu hafta 2’si yerli 6 film vizyona giriyor.

Aralarında "After" serisinden "After: Mutluluk" ve animasyon film "Karagöz: Yâr Bana Bir Eğlence" de var.

 

İllüzyon (The Other Me)

Süre: 108 dk

Tür: Gerilim, Dram, Gizem

Yönetmen: Giga Agladze

Oyuncular: Jim Sturgess, Andreja Pejic, Antonia Campbell-Hughes

Bir mimara nadir görülen bir göz hastalığı teşhisi konulur. Bu hastalık sayesinde gerçekliğin ötesinde insanların asıl niyetlerini görebildiği bir evreni görebilmeye başlar. Gördükleri dayanılmaz hâle gelir, bu sırada gizemli bir kadına aşık olur ve kendi kimliğiyle ilgili gerçeklerle yüzleşir.

 

Karagöz: Yâr Bana Bir Eğlence

Süre 79 dk

Tür: Komedi, Animasyon

Yönetmen: Murat Karahüseyinoğlu

Para sıkıntısı yüzünden zor günler geçiren Karagöz, bu sıkıntısını ev hayatında da yansıtır. Bunun sonucu eşi ile tartışan Karagöz, çözümü evini kiraya vermekte bulur. Yine de sorunlarından kurtulamayan Karagöz, Hacivat'ın tavsiyesine uyar ve Tuzsuz'u kandırır. Ancak sıkıntıları giderek büyür. Bu kaosun ortasında Karagöz'ün karısı ona bir oyun oynayarak intikam almaya karar verir. Karagöz, içine düştüğü bu durumdan nasıl kurtulacaktır?

 

Son Çıkmaz (Wrong Place)

Süre: 96 dk

Tür: Gerilim, Aksiyon

Yönetmen: Mike Burns

Oyuncular: Bruce Willis, Ashley Greene, Michael Sirow

Bir metamfetamin üreticisi, ailesine görgü tanığı ifadesi vermesini engellemek için küçük bir kasabanın eski polis şefinin peşine düşer. Fakat kendisini tahmininden çok farklı bir durumun içinde bulur.

 

After: Mutluluk (After Ever Happy)

Süre: 95 dk

Tür: Dram, Romantik

Yönetmen: Castille Landon

Oyuncular: Josephine Langford, Hero Fiennes Tiffin, Kiena Madeira

Tessa ile Hardin, pek çok zorlukla karşılaşmış olsalar da ilişkileri iyice güçlenmiştir. Aileleri ile ilgili gerçek gün yüzüne çıkınca birbirlerinden düşündükleri kadar farklı olmadıklarını anlarlar. Ne Tessa artık o üniversiteye giden saf ve tatlı kızdır, ne Hardin Tessa'nın aşık olduğu o zalim çocuktur. 

 

Periler Ülkesi (Bayala)

Süre: 72 dk

Tür: Macera, Animasyon, Fantastik

Yönetmen: Aina Järvine, Federico Milella

Bayala Krallığı'nda ejderhalar neredeyse yok olmuştur ve bunun sonucunda perilerin sihirli güçleri zayıflamıştır. Perilerin prensesleri Sera ve Surah, dünyalarını kurtarabilecek bir çare bulduklarında çok heyecanlanır: ejderha yumurtası. Şimdi prenses kardeşler Ejderha Dağları'na gitmeli ve yepyeni diyarlarda beklenmedik maceralara atılmalıdır.

 

Alem-i Cin 3: Salgın

Süre: 81 dk

Tür: Korku

Yönetmen: Gökhan Arı

Oyuncular: Dilara Ilgaz, Bulut Genç, Ulukan Ağdaş

1960'lı yıllarda intikam sevdasıyla Alem-i Cin'in kapısının açılmasının ardından cin salgını baş gösterir. Dönemin sır sahibi Selim hoca bir kilit taşı yaparak salgını durdurur. Günümüzde ise bu kilit taşının kırılmasıyla cin salgınıtekrar ortaya çıkar. Alem-i Cin'in kapısı yeniden açılınca cin salgını bu defa daha da etkili bir şekilde yayılır. Sırrın son sahibi Sefa hoca Alem-i Cin'in kapısını kapamak için zorlu bir mücadeleye girer.