Henry Cavill ve Elizabeth Olsen, “House of the Dragon”ın İkinci Sezonunda Yer Alabilir!

05.09.2022 14:58
Henry Cavill ve Elizabeth Olsen, “House of the Dragon”ın İkinci Sezonunda Yer Alabilir!

Projeye yakın bir kaynak, Henry Cavill ve Elizabeth Olsen’ın “House of the Dragon”ın 2. sezonu için düşünüldüğünü söyledi.

Rekor kıran prömiyerin ardından HBO, “House of the Dragon” dizisi için yeni sezona hızlıca yeşil ışık yaktı. Söylentilere göre de sezon, Henry Cavill ve Elizabeth Olsen'ı kadroya dahil edecek. 

Henry Cavill, bir başka fantastik yapım “The Witcher” dizisinde başrol oynuyor, bu yüzden “Game of Thrones” evrenine geçiş yapması fikri oldukça ilginç. Ayrıca “The Witcher” devam eder ve oyuncu DC’ye de Superman olarak dönerse - bu da bir başka söylenti - “House of the Dragon” gibi büyük bir yapım için vakti olması zor görünüyor. 

Elizabeth Olsen, son zamanlarda Marvel Sinematik Evren’de (Marvel Cinematic Universe - MCU) Wanda Maximoff, nam-ı diğer Scarlet Witch olarak tanınıyor. 

Şu anda Elizabeth Olsen'in MCU'da tekrar nerede görüneceği belli değil. “Doctor Strange 2”deki olayların sonunda sağ kurtulduğu varsayılıyor ve geri dönmesi çok olası. Fakat bunun dışında Elizabeth Olsen’ın açıklanan yeni projelerine baktığımızda, yakın zamanda Love and Deathi tamamladığı için programı çok dolu görünmüyor. 

İki oyuncunun “House of the Dragon”a dahil olup olmayacağı ile ilgili bir resmi açıklama olmasa da eğer söylentilerin doğruluk payı varsa yakın zamanda ortaya çıkacaktır. O zamana kadar ilk sezonun tadını çıkarmaya devam edebiliriz.