“Now You See Me 3” Yönetmenini Buldu!

30.09.2022 16:15
“Now You See Me 3” Yönetmenini Buldu!

Lionsgate, soygun serisinin yeni filmi “Now You See Me 3”ü yönetmesi için Ruben Fleischer ile anlaştı.

Venom”, “Uncharted” ve “Zombieland” gibi filmlerle adını duyuran yönetmen Ruben Fleischer, Dört Atlı olarak bilinen hırsız illüzyonistlerin hikayesinin üçüncü bölümünün başına geçecek. Filmde ayrıca yeni karakterlerle de tanışacağız.

Önceki filmlerde Jesse Eisenberg, Woody Harrelson, Isla Fisher, Dave Franco ve Morgan Freeman gibi isimler yer aldı ve yapımlar dünya çapında toplamda 687 milyon dolar hasılat elde etti.

Fleischer yaptığı açıklamada, “Bu dünyada kesinlikle sevdiğim üç şey var… Jesse Eisenberg, Woody Harrelson ve sihir. Bu iki yetenekli oyuncuyla ve 'Now You See Me' filmlerinin diğer inanılmaz kadrosuyla çalışma şansına sahip olmak bir rüyanın gerçekleşmesi. Ben ömrüm boyunca soygun filmlerinin hayranıydım - hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığı gizemler ve sürprizlerin içine çekilmeyi seviyorum. Hırsızlar sihirbaz olduğunda fırsatlar sonsuz. Eric (Warren Singer), yeni bir filme ve eğlenceli yeni karakterlere taze ve heyecan verici bir yolun kilidini açmayı başardı, bu yüzden daha da derine inmek için heyecanlıyım.”

Lionsgate Motion Picture Group başkanı Nathan Kahane de, “Ruben, karakter odaklı, eğlenceli gişe filmleri konusunda özel bir yeteneğe sahip olduğunu defalarca kanıtladı. Nihayetinde izleyicilerin önemsediği karakterlere odaklanmayı sürdürürken büyük bir heyecan yaratıyor. Bu filmi hayata geçirmek için bir rüya takımı kurduğumuzu hissediyoruz. Merakta bıraktığımız herkes için bekleyiş neredeyse bitti.” ifadelerini kullandı.

Filmin ne zaman vizyona gireceği ile ilgili ise bir açıklama henüz yapılmadı.