“Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri” 2. Sezon Çekimleri Başladı!

04.10.2022 12:36
“Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri” 2. Sezon Çekimleri Başladı!

Amazon, “Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri” (The Lord of the Rings: The Rings of Power) dizisinin 2. sezonunu çekmeye başladı! 

Amazon Prime Video’nun dev bütçeli dizisi “Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri” 2. sezon için çekimler Londra'nın hemen dışındaki Bray Studios'ta başladı.

Her ne kadar dizi ile ilgili tepkiler karışık olsa da “Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri” ilk haftasında 1,3 milyar dakika izlenme ile platformda zirveye yerleşti. Dizinin ilk sezonun çekimleri pandemi döneminde 18 aylık bir süreçte, Yeni Zelanda’da gerçekleşti. Sekiz bölümden oluşacak 2. sezon için ise Amazon, yapım masrafları açısından daha ekonomik olduğu düşünülen İngiltere'deki Bray Studios’u tercih etti.

İkinci sezon ile heyecanlandırıcı bir gelişme olarak da elflerin en yaşlı ve en bilgelerinden Círdan'ın diziye dahil olacağı açıklandı. Fakat karakteri kimin canlandıracağı konusunda henüz bir bilgi yok. 

“Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri” toplamda 5 sezon sürecek

Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri” dizisinin 2. sezonunun gelmesi hiç sürpriz değil. Dizinin toplamda 50 saat ile sınırlandırıldığı daha dizi başlamadan yapımcılar tarafından açıklanmıştı. Sezon olarak da 5 sezonluk bir planlama söz konusu. Bu da hikayenin tutarlı bir şekilde ilerleyip son bulacağı ile ilgili umut vadeden bir durum. 

Yeni sezonun ne zaman izleyici ile buluşacağı ise şimdilik belirsiz.