Kenneth Branagh’nın “A Haunting in Venice” Filminin Kadrosu Şekilleniyor!

11.10.2022 12:27
Kenneth Branagh’nın “A Haunting in Venice” Filminin Kadrosu Şekilleniyor!

Hercule Poirot yeni bir macerayla dönüyor!

20th Century Studios, Kenneth Branagh'ın Agatha Christie romanlarına dayanan Hercule Poirot serisindeki üçüncü filmi “A Haunting in Venice”in oyuncu kadrosunu duyurdu.

Filmin yönetmenliğini yapan Branagh, Poirot rolüne de yeniden dönüyor. Oyuncuya “A Haunting in Venice”te, Tina Fey, Jamie Dornan, Michelle Yeoh, Kyle Allen, Camille Cottin, Jude Hill, Ali Khan, Emma Laird, Kelly Reilly ve Riccardo Scamarcio eşlik edecek.

İkinci Dünya Savaşı sonrası Venedik'te geçen film, ünlü dedektif Poirot'nun yer aldığı başka bir gizemi takip ediyor. Christie'nin "Elmayı Yılan Isırdı" romanından esinlenen hikayede, şimdi emekli olan ve kendi yarattığı sürgünde yaşayan Poirot, gönülsüzce bir ruh çağırma seansına katılır. Fakat buradaki misafirlerden biri öldürüldüğünde eski dedektif bunu kimin yaptığını bulmak zorundadır.

Branagh yeni film hakkında “Bu, Hercule Poirot karakterinin ve Agatha Christie serisinin harika bir gelişimi” dedi. “Görsel olarak büyüleyici bir şehirde Cadılar Bayramı'nda geçen karmaşık, az bilinen bir gizem hikayesine dayanan film yapımcıları olarak bizler için harika bir fırsat. Ayrıca sadık seyircilerimiz için gerçekten tüyler ürpertici bir şey sunma şansının tadını çıkarıyoruz. ”

Branagh'ın yanı sıra 2017 yapımı "Murder on the Orient Express" ve bu yılki "Death on the Nile" filminin yaratıcı ekibi de Poirot serisinin üçüncü filmi için geri dönecek. Buna senarist Michael Green de dahil.

Filmin yapımı, Londra'daki Pinewood Stüdyoları ve Venedik'te gerçekleştirilecek ve çekimler Kasım ayında başlayacak. Film, 2023 yılı içerisinde seyirci ile buluşacak.