Henry Cavill “The Witcher”ı Bırakıyor!

31.10.2022 10:23
Henry Cavill “The Witcher”ı Bırakıyor!

Henry Cavill "The Witcher"daki rolünü Liam Hemsworth'e devrediyor!

Netflix’in sevilen yapımlarından “The Witcher” dördüncü sezon onayını aldı fakat sezonla ilgili şaşırtıcı bir gelişme yaşandı. Dizinin başrolünde yer alan Henry Cavill, Rivialı Geralt olarak dönmeyecek ve karakter Liam Hemsworth'e devredilecek.

Hafta sonu yapılan duyurudan sonra Cavill de değişiklikle ilgili Instagram üzerinden bir açıklama yaptı:

"Rivialı Geralt olarak yolculuğum hem canavarlarla hem de maceralarla doluydu ve ne yazık ki 4. sezon için madalyonumu ve kılıçlarımı bırakacağım. Benim yerime inanılmaz Bay Liam Hemsworth Beyaz Kurt'un mantosunu alacak. Meşaleyi, Geralt'ı canlandırma şansına sahip olduğum zamana hürmetle ve Liam'ın bu en büyüleyici adamlardan birini ele alışını görmeyi heyecanla bekleyerek devrediyorum. Liam, iyi bayım, bu karakterin harika bir derinliği var, o derinliğe dalmanın ve neler bulabileceğinizi görmenin keyfini çıkarın.”

Aynı şekilde Hemsworth de konuyla ilgili duygularını paylaştı:

"Bir ‘Witcher’ hayranı olarak Rivialı Geralt’ı oynama fırsatına sahip olduğum için çok mutluyum. Henry Cavill inanılmaz bir Geralt oldu ve bana dizginleri verip macerasının bir sonraki bölümünde Beyaz Kurt'un bıçaklarını kullanmama izin verdiği için onur duyuyorum. Henry, yıllardır senin hayranınım ve bu sevilen karaktere kattıklarından ilham aldım. Yerini doldurmam zor olabilir ama ‘The Witcher’ dünyasına adım atacağım için gerçekten heyecanlıyım.”

Cavill, Netflix dizisinin Aralık 2019'da ilk sezonuyla yayına başlamasından bu yana “The Witcher”da canavar avcısı Geralt olarak rol aldı. Dizinin 2023 yazında gelecek üçüncü sezonu, artık oyuncunun dizideki son sezonu olacak.

Cavill, geçtiğimiz günlerde DC evrenine Superman olarak döneceğini ve "Man of Steel 2" filminde yer alacağını doğrulamıştı. Bu dönüşün oyuncunun diziden ayrılma kararı almasındaki başlıca sebep olduğu düşünülüyor.