Warner Bros. “Harry Potter and the Cursed Child” Filmi İstiyor!

16.11.2022 11:40
Warner Bros. “Harry Potter and the Cursed Child” Filmi İstiyor!

Warner Bros.'tan “Harry Potter and the Cursed Child” filmi gelebilir!

Geçtiğimiz günlerde Warner Bros. Discovery daha çok Harry Potter filmi çekmek istediğini açıklamıştı (İlgili habere buradan ulaşabilirsiniz). Şimdi de bu kapsamda tiyatro oyunu “Harry Potter and the Cursed Child”ı (Harry Potter ve Lanetli Çocuk) filme uyarlamayı düşünüyor. Daha önce yapımcı Toby Emmerich, oyunu iki bölümlük bir film serisi halinde çekmek istemiş ama o dönem bunu başaramamıştı. Warner Bros'un CEO'su ve Başkanı David Zaslav şimdi bunu gerçekleştirmek için kolları sıvamaya hazırlanıyor.

Harry Potter and the Cursed Child”ın hikayesi, “Harry Potter ve Ölüm Yadigarları” olaylarından on dokuz yıl sonrasında geçiyor ve Harry Potter’ın Hogwarts Cadılık ve Büyücülük Okulu’na başlayan küçük oğlu Albus Severus Potter'ı takip ediyor. 

Bu zamana kadar yazar J.K. Rowling için “Harry Potter and the Cursed Child” film uyarlaması istediği bir iş değildi. Ayrıca böyle bir yeni yola girmek, bir anlamda “Fantastik Canavarlar” serisinin de başarısızlığını kabul etmek demek olacaktı. Şimdiyse, Warner Bros'un CEO'su ve Başkanı Zaslav “Harry Potter and the Cursed Child”ı filme uyarlama konusunda oldukça istekli.

Projenin hayata geçirilip geçirilmeyeceğini ise zaman gösterecek.

 

Kaynak