Vizyondaki Filmlerde Bu Hafta! (16 Aralık 2022)

16.12.2022 10:59
Vizyondaki Filmlerde Bu Hafta! (16 Aralık 2022)

Bu hafta 4 film vizyona giriyor.

Aralarında ilk filminden 13 yıl sonra gelen “Avatar: Suyun Yolu” ve yılın gözdelerinden “Öğle Güneşinde Yıldızlar” da var. 

 

Avatar: Suyun Yolu (Avatar: The Way of Water)

Süre: 192dk

Tür: Bilim KurguAksiyonMacera

Yönetmen: James Cameron

Oyuncular: Sam WorthingtonZoe SaldanaKate Winslet

"Avatar" filminden 10 yıl sonra geçen filmde Jake Sully, Pandora gezegeninde ailesiyle birlikte yaşamaktadır. Tanıdık bir tehdit yarım kalmış işini bitirmek için döndüğünde Jake, Neytiri ve Na'vi ordusuyla birlikte gezegenleri için savaşmalıdır.

 

Öğle Güneşinde Yıldızlar (Stars At Noon)

Süre: 138dk

Tür: DramGerilimRomantik

Yönetmen: Claire Denis

Oyuncular: Margaret QualleyJoe AlwynBenny Safdie

Denis Johnson’ın aynı adlı romanından uyarlanan ve 1984 yılında Nikaragua Devrimi sırasında geçen film, Orta Amerika'da görev icabı yaşayan dik kafalı Amerikalı bir kadının, görev sırasında tanıştığı İngiliz iş insanı ile arasındaki tutkulu aşkı konu alıyor. Bu tutkulu çift bir süre sonra komplolar ve yalanlar ile dolu bir labirentin içine girecek ve ülkeden kaçmaya çalışacaklardır. Bunu gerçekleştirmek için ise yalnızca birbirlerine güvenmeleri gerekmektedir.

 

Şeytanın Kızı (The Harbinger)

Süre: 114dk

Tür: GerilimGizemKorku

Yönetmen: Will Klipstine

Oyuncular: Irene BedardKate LuybenMadeleine McGraw

Karanlık bir sırrı olan bir adam, kızının sonsuza dek lanetlenmekle tehdit edildiğini görünce, sevilmeyen bir Kızılderili kahininden yardım ister.

 

Ajan Kedi (Marnie's World)

Süre: 92dk

Tür: AnimasyonAileKomediMacera

Yönetmen: Christoph Lauenstein , Wolfgang Lauenstein

Bir özel ajan kedi Marnie ve arkadaşlarının bir araya gelip suçla mücadele ettiği bu hikayeye siz de davetlisiniz! Şımarık, masum ve tombul bir ev kedisi olan Marnie, Sunshine hanesinde şımartıldığı rahat bir hayat sürmektedir. Evinden hiç dışarı çıkmayan Marnie, gerçek dünyayı yalnızca severek seyrettiği dedektif suç TV şovlarında gördüğü kadarıyla bilir. Fakat bir anda işler değişir ve Marnie beklenmedik bir maceraya dahil olur.