Marvel’ın Hawkeye’ı Jeremy Renner Kaza Geçirdi, Durumu Kritik!

03.01.2023 13:02
Marvel’ın Hawkeye’ı Jeremy Renner Kaza Geçirdi, Durumu Kritik!

Ünlü oyuncu Jeremy Renner kar kürerken kaza geçirdi!

Marvel Sinematik Evren’deki Hawkeye / Clint Barton rolüyle tanınan Jeremy Renner, kar kürerken kötü hava şartları sebebiyle kaza geçirdi. Renner’ın durumunun aldığı yaralar sebebiyle kritik ancak stabil olduğu belirtildi.

Kazanın yeri teyit edilmemiş olsa da, Renner'ın birkaç yıldır Nevada, Washoe County'de bir evi var. Nevada'nın kuzeyindeki bu bölge, yeni yıl arifesinde bir fırtına nedeniyle yoğun kar yağışı aldı. 

2015 yılında Renner, zorlu koşullarda karlı arazide seyahat etmek için kullanılan bir snowcat aracının fotoğrafını Instagram'da yayınlamıştı.

 

Jeremy Renner'ın durumu hakkında güncelleme:

Renner'ın temsilcileri oyuncunun güncel durumu ile ilgili bir açıklama paylaştı:

"Jeremy'nin künt göğüs travması ve ortopedik yaralanmalar geçirdiğini, bugün 2 Ocak 2023'te ameliyat olduğunu doğrulayabiliriz. Ameliyattan döndü ve durumu kritik ama stabil durumda, yoğun bakım ünitesinde kalıyor."

 

Jeremy Renner kimdir?

Amerikalı oyuncu Jeremy Renner, 1971'de Modesto, California'da doğdu. Kariyerindeki ilk filmi "National Lampoon's Seniors Trip" oldu. Büyük çıkış filmi ise "Dahmer." Bu film ile Palm Beach Uluslararası Film Festivali'nde En İyi Erkek Oyuncu dalında aday gösterildi. Kariyeri boyunca bir çok filmde rol alan Jeremy Renner "The Town" filmindeki rolü ile de En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Akademi Ödülü adaylığı kazandı. "Ölümcül Tuzak" filmindeki performansı ile En İyi Erkek Oyuncu Akademi Ödülü'ne aday gösterildi. Bu başarıları ile dünya çapında büyük hasılat yapan filmlerden "Mission: Impossible – Ghost Protocol" ve "The Avengers" kadrolarında yerini aldı. 

 

Kaynak