Jeremy Renner’ın Sağlık Durumu ile İlgili Yeni Gelişme ve Kaza Detayları!

04.01.2023 10:39
Jeremy Renner’ın Sağlık Durumu ile İlgili Yeni Gelişme ve Kaza Detayları!

Ünlü oyuncu Jeremy Renner’dan kaza sonrası ilk paylaşım geldi! 

Marvel Sinematik Evren’deki Hawkeye / Clint Barton rolüyle tanınan Jeremy Renner, kar kürerken kötü hava şartları sebebiyle geçtiğimiz günlerde kaza geçirmişti. Kazanın nasıl gerçekleştiğine dair detaylar ise yeni paylaşıldı. Renner, Nevada arazisinde kar küremeye gittiğinde çalışır halde olan araçtan inince aracın bacağının üzerinden geçtiği öğrenildi. Oyuncuya ilk müdahaleyi ise doktor olan komşusu yaptı. Renner, sağlık helikopteriyle en yakındaki hastaneye taşındı.

Pazartesi ameliyata alınan oyuncu ile ilgili basın temsilcileri şu açıklamayı paylaştı:

"Jeremy'nin künt göğüs travması ve ortopedik yaralanmalar geçirdiğini, bugün 2 Ocak 2023'te ameliyat olduğunu doğrulayabiliriz. Ameliyattan döndü ve durumu kritik ama stabil durumda, yoğun bakım ünitesinde kalıyor."

Jeremy Renner'dan ilk paylaşım

Dün ise Renner’ın kendisi de hastane yatağından bir fotoğraf paylaşarak “Tüm güzel sözleriniz için teşekkür ederim. Yazı yazmak için berbat durumdayım. Ama hepinize sevgilerimi gönderiyorum” notunu düştü.

Bir ameliyat daha geçirmesi gerekeceği söylenen Renner’ın uzun bir tedavi süreci olacak.

Jeremy Renner kimdir?

Amerikalı oyuncu Jeremy Renner, 1971'de Modesto, California'da doğdu. Kariyerindeki ilk filmi "National Lampoon's Seniors Trip" oldu. Büyük çıkış filmi ise "Dahmer." Bu film ile Palm Beach Uluslararası Film Festivali'nde En İyi Erkek Oyuncu dalında aday gösterildi. Kariyeri boyunca bir çok filmde rol alan Jeremy Renner "The Town" filmindeki rolü ile de En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Akademi Ödülü adaylığı kazandı. "Ölümcül Tuzak" filmindeki performansı ile En İyi Erkek Oyuncu Akademi Ödülü'ne aday gösterildi. Bu başarıları ile dünya çapında büyük hasılat yapan filmlerden "Mission: Impossible – Ghost Protocol" ve "The Avengers" kadrolarında yerini aldı. 

  • Jeremy Renner / Instagram