“The Mandalorian” 3. Sezondan Yayın Tarihi ve Yeni Fragman!

17.01.2023 10:35

The Mandalorian” Mart ayında 3. sezonu ile geri dönüyor!

Disney+ platformunda yayınlanan “The Mandalorian” dizisinin 3. sezonun yayın tarihi belli oldu ve heyecan verici yeni bir fragman paylaşıldı. Dizinin yeni sezonu 1 Mart’tan itibaren Disney+’ta yayında olacak. Yeni fragman da 3. sezonda Grogu’nun güçlerinin daha da gelişeceğinin sinyallerini veriyor.

Fragmanda ikilinin Mandalore'a gideceğini anlıyoruz. Şimdi yeniden bir araya gelen Grogu ve Din Djarin (Pedro Pascal), diğer Mandalorianlarla buluşmaya hazırlanıyor. Fragman ayrıca Din'in Kaptan Carson Teva'dan (Paul Sun-hyung Lee) korkunç bir uyarı aldığını da gösteriyor.

1. sezon hikayenin dünyasını kurarken, 2. sezon Bo-Katan, Boba Fett (Temuera Morrison), Ahsoka Tano (Rosario Dawson) ve Luke Skywalker (Mark Hamill) gibi karakterleri getirerek hikayeyi büyük Star Wars evrenine bağladı. 3. sezonda da Dr. Pershing'in (Omid Abtahi) dönüşüyle, Moff Gideon'un (Giancarlo Esposito) Grogu'nun kanıyla ne istediğine ve - eğer varsa - başka kimin çıkarlarına hizmet ettiğine dair bir cevap alacağız gibi duruyor.

"The Mandalorian" 3. sezon ayrıca Nevarro'nun yargıcı Greef Karga (Carl Weathers) dahil olmak üzere Din'in eski müttefiklerinin dönüşünü içeriyor. Ayrıca Emily Swallow'un canlandırdığı The Armorer'ı, Din'i kaskını çıkarma suçundan dolayı aralarından kovmasından beri ilk kez göreceğiz. Heyecan verici bir haber olarak da efsanevi oyuncu Christopher Lloyd'un dizide yer alacağı açıklandı ancak rolünü ve hikayedeki yerini öğrenmek için Mart ayını beklememiz gerekecek.

The Mandalorian” 3. sezonu ile Disney+ platformunda seyircisi ile buluşacak.

 Kaynak