“Yalı Çapkını” Dizisi, Seyircilerini Kızdırdı!

24.01.2023 12:17

Yalı Çapkını” 19. bölüm fragmanı ile seyircilerden tepki topladı.

Reyting sıralamalarında zirveyi kolay kolay bırakmayan “Yalı Çapkını” son bölümleriyle tepki çekmeye başladı. Özellikle yayınlanan 19. bölüm fragmanından sonra dizinin gidişatı ile ilgili olarak seyirciler isyan etti. Yeni bölüm fragmanında Ferit’in (Ramazan Mert Demir) Pelin’i (Buçe Buse Kahraman) yalıya getirmesi sosyal medyada olay oldu. 

Twitter’da "Afra Saraçoğlu haklıymış" etiketi gündemde

Afra Saraçoğlu’nun canlandırdığı Seyran’ın bir süredir geri planda kalmaya başlamasından ötürü rahatsız olan izleyiciler, Pelin karakterinin öne çıkmasına tepki gösterdi. Saraçoğlu’nun da senaryo gidişatından rahatsız olduğu dedikodusu yayılırken, Twitter’da "Afra Saraçoğlu haklıymış" etiketi üst sıralara çıktı. 

“Yalı Çapkını” dizisinin konusu ne?

Varlıklı bir ailenin oğlu olan Ferit, sefahatiyle ünlüdür. Bunun üzerine dedesi Halis Ağa, Ferit’in evine polis baskını yaptırır ve memleketi Gaziantep'ten yakın oldukları bir ailenin kızını torununa gelin olarak almaya karar verir.

“Yalı Çapkını” dizisinin oyuncuları kim?

Yalı Çapkını” dizisinin başrollerinde Afra Saraçoğlu ve Ramazan Mert Demir yer alıyor. İkliye Çetin TekindorGülçin SantırcıoğluEmre AltuğBeril PozamBuçe Buse Kahraman ve Ersin Arıcı gibi isimler eşlik ediyor.

“Yalı Çapkını” nerede ve ne zaman yayınlanıyor?

"Yalı Çapkını" dizisi, her cuma saat 20.00'de Star TV ekranlarında yayınlanıyor.

Kaynak