Michael Jackson Biyografisinde Başrol Belli Oldu!

31.01.2023 16:28
Michael Jackson Biyografisinde Başrol Belli Oldu!

Pop’un Kralı Michael Jackson’ın hayatını anlatacak olan filmde ünlü sanatçıya yeğeni Jaafar Jackson hayat verecek!

Antoine Fuqua'nın yönetmen koltuğunda oturduğu Michael Jackson biyografisinde ünlü sanatçıyı kimin canlandıracağı belli oldu. Filmde Jackson’a, 26 yaşındaki yeğeni Jaafar Jackson hayat verecek. Film, müzik tarihinin en başarılı sanatçılarından biri olan Michael Jackson’ın yükseliş hikayesine odaklanacak. Jaafar Jackson, Jackson kardeşlerden Jermaine Jackson'ın oğlu ve kendisi de şarkıcı-söz yazarı.

Yönetmen Fuqua, Instagram hesabında bir fotoğraf paylaştı ve Jaafar'ın, filmde başrol olacağını duyurdu (İlgili fotoğrafı aşağıda görebilirsiniz). Senaryosunu John Logan'ın yazdığı filmin adı şimdilik “Michael” olarak açıklandı. Filmin yapımcılığını “Bohemian Rhapsody”den hatırlayacağımız Graham King ile Michael Jackson'ın mirasını yürüten John Branca ve John McClain üstlenecek.

Michael Jackson'ın hayatındaki tartışmalı olaylar da ele alınacak

Biyografinin sonunda fazla yumuşatılmış olacağına inananan birçok kişi olsa da, muhtemelen durum böyle olmayacak. İçeriden gelen bilgilere göre film, 2009'daki ölümüne kadar ve sonrasında ortaya atılan pedofili suçlamalarına doğrudan değinecek. On yıldan fazla bir süre geçmesine rağmen birçok kişi, Jackson'ın hayatı hakkındaki gerçeğin hala büyük ölçüde bir sis perdesinin ardında saklı olduğuna inanıyor. Onlar için filmin bu sorunları ele alması kesinlikle ilgili çekici olacak.

Kaynak

  • Instagram - @antoinefuqua