“John Wick” Yan Yapımı “The Continental” Dizisinden İlk Fragman!

13.04.2023 11:57

"John Wick" evreni, "The Continental: From the World of John Wick" dizisi ile genişliyor!

"John Wick" severleri aksiyona doyuracak bir yan yapım yolda. Dört ana "John Wick" filmine dayanan bir mini dizi "The Continental: From the World of John Wick" bu eylül ayında seyirci ile buluşmaya hazırlanıyor. “The Continental”  izleyicilere erken dönem “John Wick” evrenine bir bakış sunacak. Geçtiğimiz haftalarda "John Wick 4" (John Wick: Chapter 4) ile sinemalarda fırtınalar estiren seride Keanu Reeves'i intikam almak için sahalara dönen emekli bir katil olarak görüyoruz. Dizide ise Continental otellerininin geçmişine odaklanılacak.

Film serisinde Continental, birçok kiralık katili barındırmasıyla ünlü popüler bir otel zinciri. Bu mini dizide hayranlar, Continental otelinin nasıl kötü şöhretli bir suikast merkezi haline geldiğini görecek. Winston Scott (filmlerde Ian McShane tarafından canlandırılan) gibi popüler karakterler, 1970'lerin ortalarında New York'ta gençlik halleriyle karşımıza çıkacaklar.

Fragmana baktığımızda "John Wick" evreninin orijinal filmlerine rakip olmaya yetecek kadar aldatmaca, tehlike ve çatışmayla dolu aksiyon bizleri bekliyor.

Dizide genç Winston’ı Colin Woodell canlandırırken ona başta Mel Gibson olmak üzere Peter Greene, Ben RobsonAyomide AdegunKate Nhung ve Katie McGrath gibi isimler eşlik ediyor.

Albert Hughes, “The Continental”in ilk ve son bölümünü yönetecek, ikinci bölümün yönetmen koltuğunda ise Charlotte Brandstrom oturacak. Dizinin senaristliğini Greg Coolidge, Derek Kolstad, Shawn Simmons ve Kirk Ward üstleniyor. 

Peacock'ta yayınlanacak olan dizinin yayın haklarının ülkemizde bir platform tarafından alınıp alınmayacağı ise belli değil.

Kaynak: Variety