Vizyondaki Filmlerde Bu Hafta! (5 Mayıs 2023)

05.05.2023 10:13
Vizyondaki Filmlerde Bu Hafta! (5 Mayıs 2023)

Bu hafta 1’i yerli 7 film vizyona giriyor!

Aralarında Marvel Sinematik Evren'in merakla beklenen filmlerinden "Galaksinin Koruyucuları 3" François Ozon'un yeni filmi "Suç Bende" de var.

 

Galaksinin Koruyucuları 3 (Guardians of the Galaxy Vol. 3)

Süre: 150dk

Tür: Bilim Kurgu, Aksiyon, Macera

Yönetmen: James Gunn

Senarist: James Gunn

Oyuncular: Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista

Hâlâ Gamora'yı kaybetmenin şokunu atlatamayan Peter Quill, evreni ve kendilerinisavunmak için ekibini bir araya getirir. Bu görevde başarısız olması ise Koruyucular'ın sonu olabilir.

 

Şüphe (The Kindred)

Süre: 94dk

Tür: Korku

Yönetmen: Jamie Patterson

Senarist: Christian J. Hearn

Oyuncular: James Cosmo, Samantha Bond, Patrick Bergin

Hafıza kaybından muzdarip bir kadın babasının intiharına neyin yol açtığını çözmeye çalışırken bazı çocukların hayaletleri kadına musallat olmaya başlar. Kadın, bu çocukların babası tarafından öldürüldüğünden şüphelenmeye başlar.

 

Tatlı Bela (Beautiful Disaster)

Süre: 96dk

Tür: Dram, Komedi, Romantik

Yönetmen: Roger Kumble

Senarist: Julia Hart

Oyuncular: Dylan Sprouse, Virginia Gardner, Autumn Reeser

Kötü çocuk Travis, üniversite birinci sınıfta olan Abby'nin tam olarak ihtiyaç duyduğu ama kaçınmak istediği şeydir. Gecelerini yeraltı boks maçlarında dövüşerek, gündüzlerini ise kampüsün en karizmatik adamı olarak geçirmektedir. Fakat Abby Travis'e ilgi göstermemektedir. Bu ilgisizliğe karşı kayıtsız kalamayan Travis, Abby ile bir iddiaya girer: eğer bir sonraki dövüş maçını kaybederse bir ay seks yapmayacaktır. Eğer kazanırsa, Abby bir ay Travis'in evinde yaşamalıdır. Fakat Travis, Abby'nin karanlık geçmişinden haberdar değildir. Yoksa Travis sonunda dengini bulmuş mudur?

 

Elleville Elfrid (Ella Bella Bingo)

Süre: 75dk

Tür: Animasyon, Aile

Yönetmen: Atle Solberg Blakseth , Frank Mosvold

Senarist: Frank Mosvold , Jeffrey Hylton

Ella ve Henry, çok yakın iki arkadaştır ve tüm zamanlarını birlikte geçirirler. Fakat mahalleye yeni bir çocuk gelince ikilinin arkadaşlığı tehlikeye girer. Film, genel izleyici kitlesi için uygundur.

 

Suç Bende (Mon Crime)

Süre: 102dk

Tür: Dram, Gizem, Komedi, Tarih

Yönetmen: François Ozon

Senarist: François Ozon , Philippe Piazzo

Oyuncular: Nadia Tereszkiewicz, Rebecca Marder, Isabelle Huppert

1930'ların Paris'inde; genç ve parasız ve yeteneksiz bir aktris olan Madeleine Verdier, ünlü bir yapımcıyı öldürmekle suçlanır. İşsiz ve  genç bir avukat olan en iyi arkadaşı Pauline'in yardımıyla meşru müdafaa yaptığını söyler ve beraat eder. Gerçek gün yüzüne çıkana kadar Madeleine için şan ve başarıdan oluşan yeni bir hayat başlayacaktır.

 

Aşkın Saati 19.03

Süre: 128dk

Tür: Komedi

Yönetmen: Hasan Gümet

Senarist: Özgür Özgülgün

Oyuncular: Erkan Can, Hayko Cepkin, Ali Sürmeli

Bir dedenin torununa beşiktaş sevgisi aşılama isteğini anlatmakta. Uzun yıllar sonra şampiyon olan Beşiktaş'ın şampiyonluk maçını izleyen dede, kalp krizinden yaşamını yitirir ve torunu çok üzülür. Torunu Oktay, büyüyünce yolda bir anahtarlık bulur. Anahtarı teslim etmeye çalışırken hayatının aşkıyla tanışır. Film, aynı zamanda Türk sinemasında 8K tekniğiyle çekilen ilk film olmuştur.

 

Şeytanın Düşmanı (The Pope's Exorcist)

Süre: 103dk

Tür: Gerilim, Gizem, Korku

Yönetmen: Julius Avery

Senarist: Evan Spiliotopoulos , Dean Mccreary , Chester Hastings

Oyuncular: Russell Crowe, Daniel Zovatto, Alex Essoe

Film, Vatikan'ın baş şeytan kovucusu olan ve tüm hayatı boyunca 100.000'den fazla şeytan çıkarma ayini gerçekleştirmiş rahip olan Peder Gabriele Amorth'ı konu alıyor.

Gerçek hayatta yaşamış olan Amorth, "An Exorcist Tells His Story" ve "An Exorcist: More Stories" isimlerinde iki anı kitabı yazmıştır.