"Sağ Salim" Serisinin Üçüncü Filminde Başrol Oyuncusu Değişti!

03.07.2023 13:23

"Sağ Salim" serisinin üçüncü filmi olan "Sağ Salim Ölü Ya da Diri", yönetmenliğini Ersoy Güler'in üstlendiği projenin başrol oyuncusunda değişiklik oldu!

Popüler film serisi "Sağ Salim"in yeni projesi "Sağ Salim Ölü Ya da Diri" için hazırlıklar tamamlanıyor ve 7 Temmuz'da çekimler başlıyor. Bu kez de filmi yazıp yöneten isim yine Ersoy Güler olacak. Ancak önemli bir değişiklik yaşandı, çünkü serinin ilk iki filminde başrolü üstlenen Burçin Bildik'in yerine sektördeki başarılı performansıyla tanınan oyuncu Toygan Avanoğlu getirildi. Avanoğlu, özellikle "Güldür Güldür Show"da sergilediği performansıyla beğeni toplamıştı. Hayranlar, yeni başrol oyuncusuyla birlikte "Sağ Salim" serisinin heyecan dolu üçüncü filmine odaklanmayı sabırsızlıkla bekliyor. 

Filmin yeni kadın başrol oyuncusu olarak seçilen yetenekli yıldız Pelin Orhuner, yakın zamanda "Yasak Elma" dizisindeki performansıyla dikkatleri üzerine çekmişti. Film, Ordu'nun büyüleyici yaylalarında çekilecek ve Hüseyin Avni Danyal, filmin "Muhtar" rolünde izleyicilerin karşısına çıkacak. Filmin yapımcılığını PRT Entertainment Film ile Komedram Film'in üstleneceği bir proje olarak sinemalarda seyirciyle buluşmayı hedefliyor.

Kaynak: Birsen Altuntaş

  • Pelin Orhuner