Serenay Sarıkaya'nın Anne ve Babasını Canlandıracak Oyuncular Belli Oldu!

30.06.2023 11:30
Serenay Sarıkaya'nın Anne ve Babasını Canlandıracak Oyuncular Belli Oldu!

Serenay Sarıkaya'nın yeni Netflix dizisi "Kimler Geldi, Kimler Geçti"de anne ve babasının kimleri canlandıracağı sonunda açıklandı.

Serenay Sarıkaya'nın "Şahmaran" dizisinden sonra ikinci Netflix projesi olan "Kimler Geldi, Kimler Geçti" büyük bir oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çekiyor. Bugün gerçekleştirilecek okuma provasıyla başlayacak olan dizi, büyük heyecan uyandırıyor. Metin Akdülger, Ahmet Rıfat Şungar, Hakan Kurtaş, Damla Sönmez, Boran Kuzum, Zeynep Tuğçe Bayat ve Sümeyra Koç gibi güçlü oyuncuların yer alacağı projeye Perihan Savaş da 8. bölümde konuk oyuncu olarak katılacak. Ayrıca, iki değerli tiyatrocu daha diziye dahil oldu.

Avukat Leyla karakterine hayat verecek olan Sarıkaya'nın annesini Laçin Ceylan canlandıracak. Leyla'nın büyükelçi olan babası rolünde ise deneyimli oyuncu Ege Aydan izleyicilerle buluşacak. Dizinin senaryosunu ise Ece Yörenç kaleme alırken, hikaye günümüz şehir hayatında kadın-erkek ilişkilerini avukat Leyla ve çevresinin gözünden etkileyici bir dille ele alacak.

Kaynak: Birsen Altuntaş

  • Laçin Ceylan

  • Ege Aydan