Zeki Demirkubuz'un Yeni Filmi "Hayat"ın Vizyon Tarihi Belli Oldu!

26.07.2023 11:34
Zeki Demirkubuz'un Yeni Filmi

Zeki Demirkubuz, yaklaşık sekiz yıl aradan sonra sinemaya dönüş yapıyor ve yeni filmi "Hayat"ın vizyon tarihi resmi olarak duyuruldu.

Zeki Demirkubuz, Türkiye sinemasının son 30 yılının öne çıkan yönetmenlerinden biri olarak tanınıyor. Demirkubuz, "Masumiyet", "Kader", "Yeraltı" gibi filmleriyle sinema dünyasında büyük izler bıraktı. Usta yönetmen, yaklaşık sekiz yıl aradan sonra son filmi "Kor" ile sinemaya geri döndü. Sinemaseverler, uzun bekleyişin ardından Demirkubuz'un yeni filmiyle heyecanla buluşacak. Yönetmenin özgün ve derin anlatımıyla, sinema dünyasına yeni bir soluk getirmesi bekleniyor.

Zeki Demirkubuz'un Müze Gazhane'de sanatseverlerle buluşan sergisiyle aynı adı taşıyan "Hayat" filmi, etkileyici bir hikâyeye sahip. Film, kendisine dayatılan hayatı reddeden genç bir kızın evinden kaçışını, onu bulmaya çalışan annesini ve nişanlısını anlatıyor. Miray Daner, Burak Dakak, Doğu Demirkol, Melis Birkan, Umut Kurt gibi yetenekli oyuncuların yer aldığı "Hayat", 1 Aralık 2023 tarihinde sinemaseverlerle buluşacak.

Kaynak: Birsen Altuntaş