Ünlü Hollywood Yıldızı Adam Findley İstanbul’da!

26.07.2023 13:18
Ünlü Hollywood Yıldızı Adam Findley İstanbul’da!

Ünlü Hollywood yıldızı Adam Findley, oyuncu koçluğunu birçok ülkede başarıyla gerçekleştirdikten sonra, WE Talent Management menajerlik şirketi iş birliğiyle İstanbul'a ziyaret gerçekleştirecek!

Ünlü Hollywood yıldızı Adam Findley, David Fincher'ın yönettiği ve Netflix'in sevilen dizisi "Mindhunter" gibi birçok projede rol aldıktan sonra, dünyanın birçok ülkesinde oyuncu koçluğu da yaparak tanınan isimlerden biri haline gelmiştir. Şimdi ise WE Talent Management menajerlik şirketi ile iş birliği yaparak İstanbul'a geliyor.

Adam Findley, English Acting Studio İstanbul'da 7-8 Ağustos tarihlerinde gerçekleştirilecek olan etkinlikte yer alacak. Workshop için başvurular, Findley Stüdyosu'nun internet sitesi üzerinden yapılacak. Programında "oyunculuk teknikleri", "karakter analizi nasıl yapılır?", "yaratıcı duygu durumu çalışması ve senaryo çalışması" gibi başlıkların yanı sıra, yurt dışındaki yapımlarda rol alabilmek için audition teknikleri hakkında öneriler de yer alacak. Oyunculara yardımcı olmak adına, çalışma sırasında bir tercüman da bulunacak. Bu fırsat, oyunculuk konusunda kendini geliştirmek ve uluslararası platformlarda yer almak isteyenler için büyük bir fırsat olarak değerlendirilebilir.

Adam Findley'nin mezunu olduğu Los Angeles The Gothenburg English Studio Theatre ve American Academy Of Dramatic Arts ile çalışan bazı oyuncuların, "Yellowstone", "Tulsa King", "Killers of the Flower Moon" gibi birçok uluslararası yapımın kadrosuna seçildiği öğrenildi. Bu eğitim kurumlarının mezunları, başarılı projelerde yer alarak yeteneklerini uluslararası alanda kanıtlamıştır.

Kaynak: Birsen Altuntaş