"Arka Sokaklar" Dizisi Geri Dönüyor!

02.08.2023 10:21

Fenomen dizi “Arka Sokaklar” 18. sezon ve 639. bölüm ile ilkbaharda geri dönüyor!

Uzun bir bekleyişin ardından müjdeli haber geldi! “Arka Sokaklar” dizisi ekrana dönüş yapıyor. Yapılan resmi açıklama ile, geçtiğimiz sezon sağlık sorunları nedeniyle yayınına ara verilen fenomen dizinin yapımcılığını Kanal D üstlenmiş ve D Media eski ekibiyle yeniden bir araya gelmek için harekete geçmişti. Zafer Ergin, Özgür Ozan, İlker İnanoğlu ve Ozan Çobanoğlu ile anlaşma sağlayan yapım şirketi, oyuncularla 42 bölümlük anlaşma imzaladı.

Başarılı bir kadroya sahip olan “Arka Sokaklar” dizisi, yeni sezon için güçlü oyuncularla takviye edildi. Mustafa Üstündağ "Sado", Hasan Denizyaran "Komiser Kadir", Cansu Fırıncı "Komiser Ünal" ve Sinem Reyhan Kıroğlu ise "Komiser Yardımcısı Birce" rolleriyle dizinin kadrosuna katıldı. 

Orhan Oğuz'un yönettiği ve Ozan Yurdakul'un senaryosunu kaleme aldığı dizi, cuma akşamları ekrana gelecek ve "Yalı Çapkını" ve "Kızılcık Şerbeti" gibi reyting rekortmeni dizilerle rekabet içinde olacak.

Dizinin kadrosunda Perihan Ünlücan, Oğuz Peçe, Tunç Oğuz, Gizem Terzi, Özlem Çınar, Hülya Kalebayır, Elvan Dişli, Gaye Gürsel, Nazlı Tosunoğlu ve Can Başak gibi başarılı oyuncular yer alacak. Dizinin çekimlerinin ise bu hafta başlayacağı duyuruldu.

Kaynak: Birsen Altuntaş