“Testere X” Filminden Yeni Fragman!

20.08.2023 20:14

Jigsaw'un geri dönüşünü müjdeleyen "Testere X" filmi, hikâyesini "Testere" ile "Testere 2" arasına konumlandırarak 20 Ekim 2023'ten itibaren sinemalarda seyirciyle buluşacak!

"Testere" serisi, 2000'lerde korku türüne yön veren unutulmaz bir seri olarak öne çıktı ve şimdi Jigsaw'un temel hikayesine geri dönüş yapma vakti geldi. İlk kez 2004 yılında büyük yankı uyandıran "Testere" filmiyle tanıdığımız Jigsaw karakteri, "Testere 3"ün sonunda hayatını kaybetmişti. Tobin Bell'in canlandırdığı John Kramer karakteri, yani Jigsaw, "Testere X" adlı yapım ile tekrar sahnede olacak ve hikaye, ilk iki "Testere" filmi arasında geçerek ünlü karakteri geri getirecek. John Kramer'ın ilk filminde ileri derecede kanser hastası olarak tasvir edildiği, ancak tedavi umuduyla gittiği tesisin onu dolandırdığını öğrendikten sonra kendine özgü yöntemlerle intikam arayışını konu alan "Testere X", 20 Ekim 2023'te ülkemizdeki sinema tutkunlarıyla buluşacak.

Tobin Bell'in yanı sıra Shawnee Smith'in de Amanda Young karakterine geri döndüğü bu yapımda, ayrıca Synnøve Macody Lund, Michael Beach, Renata Vaca, Octavio Hinojosa gibi birbirinden yetenekli isimler de rol alıyor. Filmde yönetmen koltuğunda ise daha önce "Testere 6" ve "Testere 3D" filmlerini yönetmiş olan Kevin Greutert bulunuyor.

Kaynak: Box Office Türkiye