Taylor Swift Sebebiyle “The Exorcist: Believer” Filminin Vizyon Tarihi Değişti!

01.09.2023 16:16
Taylor Swift Sebebiyle “The Exorcist: Believer” Filminin Vizyon Tarihi Değişti!

“Taylor Swift: The Eras Tour”, “The Exorcist: Believer” filminin vizyon tarihini kaldırdı!

Müzisyen Taylor Swift’in, konser filmi “Taylor Swift: The Eras Tour”un Kuzey Amerika'da vizyona gireceğini duyurması “The Exorcist: Believer”in vizyon tarihini değiştirmesine sebep oldu. 13 Ekim 2023 tarihinde vizyona girmesi planlanan “The Exorcist: Believer” filmi, “Taylor Swift: The Eras Tour”un da aynı gün vizyona gireceği haberi ile bir hafta öne çekildi. Haberi, “The Exorcist: Believer” filminin yapımcısı Jason Blum bir Twitter gönderisi ile doğruladı. Blum, Swift’in “Look What You Made Me Do” (Bana Ne Yaptırdığına Bak) şarkısını alıntılayarak “Bana ne yaptırdığına bak. ‘The Exorcist: Believer’ 10/6/23 tarihine kaydırıldı. #TaylorKazandı” paylaşımında bulundu.

Amerika vizyon tarihi değişse de “The Exorcist: Believer” filminin şimdilik Türkiye tarihinde bir değişiklik yok görünüyor. "Taylor Swift: The Eras Tour"un ise ülkemizde vizyona girip girmeyeceği şu anda belli değil.

"Taylor Swift: The Eras Tour" konser filmi açıklandığından sadece birkaç saat sonra ön satışta 10 milyon doların üstünde hasılat elde etti. Hali hazırda bahsi geçen dünya turuna devam Swift, her konserinde yok satarak Amerika müzik tarihinde rekorlara imza atıyor.

Kaynak: Gazete Duvar