“Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi” Dizisinin Yeni Sezonundan İlk Tanıtım Fragmanı!

06.09.2023 12:36

BluTV’de yayınlanan “Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi” dizisinin ikinci sezonundan ilk tanıtım fragmanı geldi!

Erdal Beşikçioğlu’nun kendisiyle özdeşleşen Behzat Ç. karakterine hayat verdiği “Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi” dizisinin yeni sezonundan ilk tanıtım fragmanı yayınlandı. Yapımcılığını Ortaks Yapım’ın üstlendiği dizi, birinci sezonu ile büyük beğeni toplamıştı. “Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi” yeni sezonu ile yakında yine BluTV kitaplığında yerini alacak.

Ayrıca, Erdal Beşikçioğlu, İnanç Konukçu, Berkan Şal, Ege Aydan, Evliya Aykan, Burak Dakak, Ayça Eren, Derin Beşikçioğlu ve Güven Kıraç gibi isimlerin yer aldığı dizinin yeni sezon kadrosuna Sergen Deveci, Alper Kut ve Devrim Yakut dahil oldu. Yönetmen koltuğunda Devrim Yalçın’ın oturduğu “Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi” dizisinin senaryosu Ercan Uğur imzası taşıyor.

“Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi” dizisinin konusu ne?

Başkomiser Behzat Ç., Cinayet Büro Amirliği'nde görevinin başındadır. Fakat Akbaba ve Hayalet’le birlikte bütün Cinayet Büro aldıkları kötü bir haberle sarsılır. Cinayetin kedisi Gaspi Ç., öldürülmüştür… Behzat Ç. ve ekibi bir yandan Gaspi Ç.’nin cinayetini araştırırken diğer yandan Ankara’yı korkuya boğan bir seri katilin peşine düşerler. Ama bu süreçte tek bir katille değil, güçlü bir aile, kanlı infazlar ve derin bağlantılar ile karşılaşacaklardır.