"Dilek Taşı" Dizisine Usta Bir İsim Katılıyor!

03.10.2023 12:08

Ödüllü aktör Fatih Al, 1980 Türkiye'sinin atmosferinde geçen "Dilek Taşı" dizisine katılıyor!

Kanal D'de yayınlanan "Dilek Taşı" dizisi, perşembe akşamları seyirci ile buluşmaya devam ediyor. Yaşar İrvül ve Efe İrvül'ün patronu olduğu Pastel Film'in imzasını taşıyan diziye, usta oyuncu Fatih Al "Dündar Bolatlı" karakteri ile dahil olacak. Yeni bölümlerde Volkan Kocatürk'ün yönetmenlik koltuğunda olacağı bu dizi, izleyicilere heyecan dolu anlar yaşatacak.

Dizinin kadrosuna, birçok ödüllü filmde başarılı performanslarıyla dikkat çeken Fatih Al, damgasını vuracak. Ünlü aktör, Bolatlı Gıda fabrikasının sahibi olarak ve aynı zamanda Serkan'ın babası olarak seyircilerin karşısına çıkacak. Can Sinan ve ekibi, bu dikkat çekici hikayeyi kaleme alarak izleyicilere unutulmaz bir deneyim sunmaya hazırlanıyor.

Dilek Taşı Dizi Konusu

1987 yılında başlayan hikayede yer alan Aras Rona ve Rüçhan Rona, oldukça varlıklı bir ailenin üyeleridir. Figen Kutlu (Hazal Subaşı), ailesiyle birlikte Rona ailesinin malikanesinde yaşamaktadır. İdam cezasıyla yargılanan Mustafa'nın (Salih Bademci) eşi öldüğü için Çocuk Esirgeme Kurumu'na verilen kızı Cemre'yi Rona ailesi evlatlık olarak kabul eder.

Kaynak: Birsen Altuntaş

  • Fatih Al