Uraz Kaygılaroğlu, Cemre Baysel ve Asude Kalebek’li “Sakla Beni” Dizisinden Yeni Fragman!

16.10.2023 11:49

Yakında Star TV’de başlayacak olan yıldız kadrolu “Sakla Beni” dizisinden yeni fragman!

Uraz Kaygılaroğlu, Cemre Baysel ve Asude Kalebek’in başrollerini paylaştığı “Sakla Beni” dizisinden yeni bir fragman yayınlandı. Senaryosunu Nergis Otluoğlu Akoğlu ve Armağan Gülşahin’in kaleme aldığı dizinin yönetmen koltuğunda Nadim Güç oturuyor. Yıldız oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizide Kaygılaroğlu, Baysel ve Kalebek’e Şenay Gürler, Ceyda Düvenci, Sevinç Erbulak, Nilüfer Açıkalın, Tamer Levent, Nizam Namidar ve Kamil Güler gibi isimler eşlik ediyor.

Henüz yayın tarihi açıklanmayan “Sakla Beni”, yakında Star TV ekranlarında olacak.

“Sakla Beni” dizisinin konusu ne?

Mete (Uraz Kaygılaroğlu) ve Naz (Asude Selma Kalebek), zengin ve güçlü ailelerin gözbebeği çocuklarıdır. İkisi de şımartılmış ve hayatta her istediklerini elde etmeye alışkın olan gençlerdir. Ancak çocukluklarında ailelerinin verdikleri bir sözle başlayan hikayeleri, zamanla birbirlerinden kopamamaları sonucunda bugün evlilikle taçlanmaya doğru ilerler.

Ancak Naz'ın çocukluğundan beri yanında olan hizmetlisi İncila (Cemre Baysel), ansızın Mete'nin karşısına çıkar. Bu beklenmedik karşılaşma, Mete'nin hayatta verdiği tüm kararları sorgulamasına neden olur. Peki İncila ve Mete arasındaki bu karşılaşma, Naz'ın inatçılığı ile yazdığı hikayenin yönünü değiştirebilir mi?