Rıza Kocaoğlu Yeni Bir Diziyle Setlere Geri Dönüyor!

08.11.2023 09:11
Rıza Kocaoğlu Yeni Bir Diziyle Setlere Geri Dönüyor!

Ünlü oyuncu Rıza Kocaoğlu, son dönemde çok özel projelerle seyirci karşısına çıktı. Şimdi ise yine dikkat çekecek bir dizi projesinde yer alacak!

Rıza Kocaoğlu, "Tuzak" projesinin ardından yeni bir dizi projesiyle setlere geri döndü. Geçtiğimiz günlerde, Hande Erçel ve Burak Deniz'i buluşturan "Bambaşka Biri" dizisinin Instagram sayfasını takibe aldı. Bu durum, ünlü oyuncunun bu dizide rol alacağına dair spekülasyonlara yol açtı. Ancak, Rıza Kocaoğlu'nun "Bambaşka Biri" dizisinde değil, başka bir dijital dizi projesinde yer alacağı ortaya çıktı. Yönetmen Neslihan Yeşilyurt'un yakın arkadaşı olduğu biliniyor.

Rıza Kocaoğlu, İdea Film'in Netflix için hazırladığı "Asaf" dizisinin güçlü kadrosuna katıldı. Kocaoğlu, Özgür Önurme'nin yazıp yönettiği 6 bölümlük projede, mafya babası "Nasuh" karakterine hayat verecek. 17 Eylül'de çekimlere başlayan dizide Cihangir Ceyhan, başroldeki "Asaf" karakterine hayat verirken, Burçin Terzioğlu "Sema", Uygar Özçelik "Harun", Saadet Işıl Aksoy "Rüya", Sema Keçik "Nermin", Tayanç Ayaydın "Aziz", Serra Arıtürk "Meltem", Ahmet Rıfat Şungar "Cüneyt" ve Çağdaş Onur Öztürk "Murat" rolleriyle dizide yer alıyor.

Kaynak: Birsen Altuntaş