18 yaşından küçük olduğunuz için video gizlenmiştir.

Bu video bazı kullanıcılar için uygunsuz olabilir.

18 yaşından büyük müsünüz?

EVET HAYIR

Jason Acuña Biyografi

Jason Shannon Acuña (16 Mayıs 1973 doğumlu) sahne adıyla daha iyi bilinen Wee Man, Amerikalı bir dublör, televizyon kişiliği, profesyonel kaykaycı ve aktördür.

Jackass'ın yıldızlarından biri ve Fox Sports Net'in 54321 kaykay gösterisinin sunucusu. Acuña'da bir cücelik türü olan akondroplazi var.


İtalya, Pisa'da doğan Acuña, Torrance, California'da büyüdü ve Kuzey Lisesi'ne gitti. 

Meksika ve Alman kökenlidir. 

Kaykay dergisi Big Brother'ın abonelik yöneticisiydi.  O dergiyle olan ilişkisi onu 2000 yılında Jackass televizyon dizisine dahil etmeye yöneltti. Acuña'nın tuhaflıkları arasında bir Umpa-Loompa gibi paten kaymak, kafasına tekme atmak, bir kral gibi giyinip Johnny Knoxville'i kırmızı halıda bir merdivenden aşağı yuvarlarken bir kral gibi giyinmek yer alıyor ve sırtında basketbol yıldızı Shaquille O'Neal'ı tutmak yer alır.

Yinelenen bir tıkaç, Preston Lacy'nin birinden çantalarına yardım etmesini istemesini, yalnızca Acuña'nın ortaya çıkmasını ve Lacy'nin onu kovalamasına neden olmasını içerir.

 Acuña, 2007'de Armed and Famous adlı realite dizisinde rol aldı ve Temmuz 2007'de Acuña, TV'de MTV'nin Scarred Live programına ev sahipliği yaptı.

 Acuña, NBC'nin Celebrity Circus dizisinin ilk sezonunda yer aldı.  Yarışmanın dördüncü haftasında, mükemmel bir skor (10 puan ortalaması) alan ilk yarışmacı oldu.  Acuña sezonu üçüncü sırada tamamladı.

 Acuña, Chronic Tacos hızlı rahat Meksika restoranları zincirinde bir yatırımcıdır.  İlk franchise lokasyonu 2010 yılında Redondo Beach, California'da açıldı.  Birkaç yıl bu yeri başarılı kılmak için çalıştıktan sonra, Acuña bu yeri kalıcı olarak kapattı ve Şubat 2018'de Long Beach, California'da bir Chronic Tacos franchise'ı açtı.

 2012'de Acuña, doğrudan videoya çekilen tatil filmi Elf-Man'de baş karakter olarak rol aldı. Bu, aile dostu bir uzun metrajlı filmdeki ilk rolüydü.

 Askeri bir adamın çocuğu olarak yetiştirilmesi nedeniyle, Acuña USO ile çok sayıda hayırseverlik turu yaptı. 2019'da sahip olduğu şeylerin çoğunu sattığını ve 11 ay boyunca yaptığı bir Mercedes-Benz Sprinter minibüsünde yaşamaya ve seyahat etmeye karar verdiğini açıkladı.

Devamını Oku

Foto Galeri

Tümünü Gör