18 yaşından küçük olduğunuz için video gizlenmiştir.

Bu video bazı kullanıcılar için uygunsuz olabilir.

18 yaşından büyük müsünüz?

EVET HAYIR

Monica Aldama Biyografi

Monica Aldama (9 Şubat 1972 doğumlu) Amerikalı bir amigo koçu. 

Teksas, Corsicana'daki Navarro College'da karma amigo takımının koçu.


Korsika Lisesi mezunu olan Aldama, amigo kızlar takımına katıldığı Tyler Junior College'a kaydoldu.  Daha sonra Austin'deki Texas Üniversitesi'ne transfer oldu ve burada McCombs School of Business'tan Finans alanında BBA derecesi aldı ve Zeta Tau Alpha kadın derneğinin bir üyesiydi.  Tyler'daki Texas Üniversitesi'nden İşletme Yüksek Lisansı ile mezun oldu.


Aldama, 2020'de 2019 Navarro College karma amigo kızlar takımına odaklanan ve sporu geniş bir kitleye tanıtmaya hizmet eden Cheer adlı bir Netflix belgesel dizisinde yer aldı.

Cheer, bu diziye kadar en çok futbolla ilgili belgeseli Last Chance U ile tanınan belgeselci Greg Whiteley tarafından yönetildi.

Her iki dizi de kişisel yaşamlarında yaralanmalar ve zorluklarla mücadele eden kolej sporcularını empatik bir şekilde takip ediyor.

Cheer, Aldama'nın, sporcularının artan yaralanmaları onu takımın Florida Daytona Beach'teki ulusal şampiyonluğu kazanma hedefini desteklemek için pragmatik kararlar almasına yol açsa bile genellikle besleyen büyüten akıl hocalığı üzerine odaklar. 

Dizinin Aldama temsiline verilen yanıtlar, sonuçta ortaya çıkan gerilimi vurgulamaktadır.  Washington Post'tan televizyon eleştirmeni Hank Stuever, Aldama'nın bağlılığını "şiddetli (ve bazen de korkutucu)" olarak tanımlıyor.

The New Yorker Aldama'dan Jia Tolentino'yu eleştirmek için "programı, anne sıcaklığının titrek ışıklarıyla kesintiye uğratan korkunç kontrollü bir tavırla yönetiyor." Genel olarak, dizi, Aldama'nın mükemmeliyetçiliğini vurgular ve uygulamayla ilgili kendine özgü inancında özetlenir: "Doğru yapana kadar devam edin, sonra yanlış anlayıncaya kadar devam edin."


Devamını Oku

Monica Aldama Filmografi

Tümünü Gör
Bu sanatçı için henüz resim eklenmemiş. İlk sen ekleyebilirsin!