Brett Goldstein Biyografi

Brett Goldstein, İngiliz oyuncu, komedyen ve yazar. En iyi Apple TV+’ta yer alan spor-komedi serisi Ted Lasso’nun senaristi ve oyuncusu olarak bilinir. Dizideki performansıyla En İyi Erkek Yardımcı Oyuncu Emmy Ödülü’nü kazanmıştır. 

Sutton, Londra’da İngiliz-Yahudi bir ailede hayata gelmiştir. Warvick Üniversitesi’nde Film Çalışmaları okuduktan sonra kısa süreliğine Marbella, İspanya’da babasının bir “orta yaş krizi” sonucu aldığı striptiz kulübünde çalışmaya başlamıştır. Goldstein daha sonra bu deneyimi “Brett Goldstein Bir Striptiz Kulübünde Büyüdü” isimli bir stand up gösterisine çevirmiştir. Gösteri, Edinburgh Fringe Festivali’nde sergilenmiştir.

Goldstein aynı zamanda The Catherine Tate Live Show’un yazarlığını yapmıştır ve 2016 yılında Adult Life Skills’deki oyunculuğuyla BIFA En İyi Yardımcı Oyuncu ödülünü kazamıştır. 

Goldstein Marvel sinematik evrenine de giriş yapmıştır. Thor: Aşk ve Gök Gürültüsü filminin mid-credit sahnelerinde Herkül olarak yer alan oyuncu, önümüzdeki Marvel filmlerinde de karşımıza çıkacak.

 

Devamını Oku
Bu sanatçı için henüz resim eklenmemiş. İlk sen ekleyebilirsin!