Josh Stewart Biyografi

Joshua Regnall Stewart (1977 6 Şubat doğumlu) Amerikalı olan aktör,

Babası bir lise beden eğitimi öğretmeniydi ve Webster Springs'teki First Baptist Kilisesi ve Holly River Baptist Kilisesi'nin eski bir papazıydı ve şimdilerde Webster Springs'teki Redeeming Grace Baptist Kilisesi'nde papazdır. Annesi Webster Springs İlkokulu'nda altıncı sınıf öğretmenidir.
Stewart önce Batı Virginia Wesleyan Koleji'ne girdi  ardından işletme okuduğu West Virginia Üniversitesi'ne transfer oldu.  WVU'dan mezun olduktan sonra oyunculuk yapmak için New York'a taşındı.
Stewart yerel tiyatro yapmaya Batı Virginia , Sutton'daki Landmark Theatre'da başladı ve sonunda T. Schreiber stüdyolarında okumak için New York'a taşındı .  13. Cadde Repertuar Tiyatrosu'nun şirket üyesiydi. Robert Forster ve Brooke Shields ile birlikte Light Bulb and Beacon'da sahne alarak tiyatrosuna Los Angeles'ta devam etti .

Stewart, The WB dizisi Dawson's Creek'in " To Green, With Love " bölümünde figüran olarak yer aldı . 2003 yılında bir pilot filme Batı için ABC başlıklı Sonra Jones Came .  Pilot bölümünde Bill Jenkins karakterini canlandırdı.

Devamını Oku