İlgili Platform Sayfamıza Git

Crazy Ex-Girlfriend Dizi Konusu

Dışardan bakan çoğu insan için Rebecca Bunch mükemmel hayata sahiptir. Rebecca  zeki, zengin ve güzel bir kadındır. Ayrıca New York’ta prestijli bir hukuk firmasında avukattır. Fakat işin aslı kendisini mutlu olmaya zorlamakta, her şey mükemmelken neden mutlu hissetmediğini sorgulamaktadır. Bu sırada Rebecca bir anda lise yaz kampındaki sevgilisi Josh Chan ile karşılaşınca tüm hayatını tepetaklak edecek bir karar alıp West Covina adında bir kasabaya taşınır.

Crazy Ex-Girlfriend, müzikal dizi tarzını yeniden tanımlamış; zeki, cesur, ve duyarlı bir dizidir. 2000'li yılların romantik komedilerini tiye alan bu dizi, Şeytan Marka Giyer'in senaristi Aline Brosh McKenna ve Rachel Bloom tarafından yaratılmıştır. Crazy Ex-Girlfriend romantize edilmiş, iki boyutlu kadın karakterlere meydan okuyor ve gerçekçi kadınlara yer veriyor.

Aynı zamanda mental sağlık konusunda önemli adımlar atan dizi, 2019'da "Antidepressants are So Not a Big Deal" şarkısıyla Emmy kazandı. Dizinin toplamda "En İyi Koregrafi" dahil 4 Emmy'si ve 8 adaylığı bulunuyor.

Devamını Oku
Yapımcı: Aline Brosh McKenna , Favori: 5 kullanıcının favori dizisi Diziyi İzleyenler: 7 kullanıcı Crazy Ex-Girlfriend dizisini izledi Diziyi Ekleyen: jokerxxx