Farah Zeynep Abdullah, "Kızılcık Şerbeti" Dizisine Konuk Oyuncu Oluyor!

25.11.2023 19:27
Farah Zeynep Abdullah,

Son dönemde Bihter filmiyle dikkat çeken başarılı oyuncu Farah Zeynep Abdullah, Kızılcık Şerbeti dizisinde konuk oyuncu olacak!

Farah Zeynep Abdullah, sosyal medya hesaplarıdan yaptığı duyuru ile "Kızılcık Şerbeti" dizisine konuk olacağını doğruladı. "Bihter" filmiyle son olarak Prime Video'da izleyicilerle buluşan fenomen oyuncu, "Masumlar Apartmanı" dizisinden sonra iki yıl aranın ardından televizyon ekranlarına geri dönecek.

Doğa ve Fatih'in gerçek bir hayat hikayesinden ilham alan "Kızılcık Şerbeti" dizisi, farklı kültürlerden gelen bu çiftin yıldırım nikahıyla başlayan evlilik serüvenini ele alıyor. Senaryosu Melis Civelek ve Zeynep Gür tarafından kaleme alınan dizinin yönetmenliğini Ketche yapıyor. "Kızılcık Şerbeti"nin başrollerini Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Evrim Alasya, Barış Kılıç, Settar Tanrıöğen ve Sibel Taşçıoğlu paylaşıyor.

"Kızılcık Şerbeti", 28 Ekim 2022'de ekranlara gelmeye başladı ve ilk sezonunda ABC1 kategorisinde 7,37 reyting ortalaması elde ederek izleyicilerin ilgisini çekti. İkinci sezon 35. bölümünde 12 reyting sınırını aşarak ABC1 kategorisinde yedi haftadır birinci sıradaki yerini koruyor. 

Kaynak: Box Office Türkiye