18 yaşından küçük olduğunuz için video gizlenmiştir.

Bu video bazı kullanıcılar için uygunsuz olabilir.

18 yaşından büyük müsünüz?

EVET HAYIR

Masumlar Apartmanı Dizi Konusu

Dışarıdan genç, yakışıklı ve karizmatik bir iş adamı gibi görünen Han, içinde ailesinin acı dolu anıları ve trajedisiyle doludur. Amerika'dan döndükten sonra hayatını kız kardeşlerine ve babasına adar. Kız kardeşleri, çocukluk travmalarının ve aile geçmişlerinin trajik bir sonucu olarak fizyolojik sorunlar yaşıyor.

Ailenin travmatik geçmişinin asıl kurbanı olan Safiye, aşırı OKB'den muzdariptir ve onu kendi vücudu da dahil olmak üzere her şeyi en az dört kez sabunla temizlemeye zorlayarak vücudunda morluklara neden olur. Henüz genç bir kadınken yatağını ıslatan Gülben, Safiye'ye bağımlıdır, ona her zaman yardım etmeye ve acısını hafifletmeye çalışır. En küçüğü Neriman, astım hastası ve kendine zarar veriyor, derisini ciddi şekilde kanayana kadar kaşıyor.

Han, güne kadar her türlü sosyal aktiviteden, her türlü neşeden kendini soyutlar ama İnci'yi görür ve hemen ona aşık olur. Han hayatında ilk kez mutluluğunu arayacaktır.

Devamını Oku
Yapımcı: Onur Güvenatam , Diğer Adı: The Innocents Favori: 10 kullanıcının favori dizisi Diziyi İzleyenler: 38 kullanıcı Masumlar Apartmanı dizisini izledi Diziyi Ekleyen: Aquuamarine
Bu filme henüz resim eklenmemiş. İlk sen ekleyebilirsin!