"The Boys" Dizisinin 4. Sezon Yayın Tarihi Belli Oldu!

27.02.2024 15:57

Garth Ennis ve Darick Robertson'ın aynı adlı çizgi romanından uyarlanan, Prime Video'nun popüler dizisi The Boys'un dördüncü sezon yayın tarihi açıklandı.

Eric Kripke tarafından televizyona uyarlanan, Prime Video'nun fenomen dizisi "The Boys", Garth Ennis ile Darick Robertson'ın aynı isimli çizgi romanından uyarlandı. Dördüncü sezonuyla 13 Haziran 2024'ten itibaren izleyicilerle buluşacak. İlk üç sezonuyla sekiz dalda Emmy adaylığı elde eden dizi, tüm insanlığın inancını kazanan ancak özünde yozlaşmış kapitalist bir şirketin piyonu olan bir takım süper kahramanın foyalarının ortaya çıkmasıyla birlikte yaşadığı maceraları konu ediniyor.

Geçen yıl çekimleri tamamlanan "The Boys"un dördüncü sezonu öncesinde, serinin spin-off projesi "Gen V" izleyicilerle buluştu. 2019'da ilk sezonu, 2020'de ikinci sezonu ve 2022'de üçüncü sezonu yayınlanan dizinin dördüncü sezonu 8 bölümden oluşacak ve ilk üç bölümü aynı gün, sonraki bölümler haftalık olarak ekranlara gelecek.

Dizinin dördüncü sezonu, "The Boys"un düşmanı olan The Seven'ın yeniden yapılanmasını ve Victoria Neuman'ın Homelander'ın sıkı kontrolü altına girmesini takip edecek. The Boys ve Butcher, dünyayı kurtarmanın bir yolunu bulmak için iş birliği yapacak.

Karl Urban, Jack Quaid, ve Antony Starr'ın başrollerini paylaştığı "The Boys" dizisinin dördüncü sezonunda, Erin Moriarty, Jessie T. Usher, Laz Alonso, Tomer Capone, Nathan Mitchell, Karen Fukuhara ve Chace Crawford gibi oyuncular da yer alacak.

Kaynak: Box Office Türkiye