“Çılgın İkili 4” Filminden İlk Fragman Yayınlandı!

27.03.2024 12:11

“Çılgın İkili 4” (Bad Boys: Ride or Die) filminden merakla beklenen ilk fragman paylaşıldı!

Sony Pictures, Will Smith ve Martin Lawrence'ın başrollerini paylaştığı “Çılgın İkili 4” (Bad Boys: Ride or Die) filminden ilk fragmanı yayınladı. 

1995 yılında vizyona giren ve büyük bir hayran kitlesi kazanan popüler aksiyon-komedi serisinin dördüncü filmi, yasadışı uyuşturucu ticaretini araştıran Miami Polis Dedektifleri Mike Lowrey ve Marcus Burnett'ın maceralarını konu alıyor.

İlk iki filmin yönetmenliğini Michael Bay üstlenirken, serinin üçüncü filmi olan “Bad Boys: Her Zaman Çılgın”ı (Bad Boys for Life) yöneten Adil El Arbi ve Bilall Fallah, bu son filmde de yönetmen koltuğunda yer alıyor. Filmde ayrıca Vanessa Hudgens, Alexander LudwigPaola Nunez, Eric Dane, Ioan Gruffudd, Jacob Scipio, Melanie Liburd, Tiffany Haddish, Rhea Seehorn ve Joe Pantoliano gibi önemli isimler de rol alıyor.

Serinin hayranları için uzun bir aradan sonra gelen bu dördüncü film, 2020'deki “Bad Boys: Her Zaman Çılgın”ın başarısının ardından merakla bekleniyordu. İkinci filmle üçüncü film arasında on yedi yıl geçmişti ve “Bad Boys: Her Zaman Çılgın”, COVID-19 pandemisi öncesinde sinemalarda gösterime girerek dünya çapında 426,5 milyon dolarlık gişe hasılatı elde etmişti.

“Çılgın İkili 4” (Bad Boys: Ride or Die) filmi ne zaman vizyona girecek?

Smith ve Lawrence, Ocak ayında sosyal medyada paylaştıkları bir video ile dördüncü filmin duyurusunu yapmışlardı. Şimdiyse ilk fragman geldi ve vizyon tarihi kesinleşti. “Çılgın İkili 4”  (Bad Boys: Ride or Die), 7 Haziran 2024’te vizyona girecek.

Kaynak: Variety