Gal Gadot Wonder Woman Rolünü İçin Hazırlanıyor

18.02.2014 16:00
Gal Gadot Wonder Woman Rolünü İçin Hazırlanıyor

Gal Gadot'un Wonder Woman karakterini üstlenmesinden sonra sinema dünyasında çelimsiz bir güzelin bu rolü kaldıramayacağına dair birçok söylenti dolaşmıştı. Bununla birlikte rolü için hazırlanmaya başlayan Gal Gadot, söylentilere kulak asmamış ve anteramanlarına başladı.

 

Batman vs Superman filmiden Wonder Woman karakterini canlandıracak olan Gal Gadot, birçok dövüş sanatıyla birlikte silah kullanma dersleri almaya başladığını açıkladı.  Bu anteramanların etkilerini göstermek içinde Facebook sayfasından bir fotoğraf paylaştı.

 

 

Fotoğraftanda gördüğümüz gibi Wonder Woman filmi için uygun bir hale gelmeyi hedefliyor. Bu sayede söylentileri geride bırakıp, bize güzelliğiyle birlikte Wonder Woman rolünü canlandıracak.

 

Zack Snyder'in yönetmen koltuğunda yer aldığı filmde Henry Cavill, Ben Affleck, Amy Adams ve Laurence Fishburne gibi oyuncular yer alacak. Bu oyuncu kadrosuna ek olarak Lex Luthor rolünde Jesse Eisenberg yer alırken, Alfred rolünde Jeremy Irons yer alacak. Film 6 Mayıs 2016 tarihinde vizyona girecek.